Nem túlzás az, hogy Cserkaszov a Fradi volt edzője a kirúgása alkalmával 150 milliós fájdalomdíjban részesült miközben a csapat 3-0-ra kikapott?
Gyakorlatilag 90 perc alatt keresett 150 milliót!
Normális ez az ország?
Csercseszov - bocs' elírtam!
De ez a lényegen semmit sem változtat!
" az elmúlt 1,5-2 évben milyen nemzetközi sikereket ért el az FTC kispadján"
Azért kapta a giga fizetését!
Csak tudni kell, hogy 2025. június 30-ig szólt Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov szerződése a Ferencvárosi Torna Club Férfi Felnőtt Labdarúgó Csapatának kispadján. A mérkőzés pedig 2023. július 19-én volt. Amit kapott azt úgy nevezzük, hogy végkielégítés mindazt követően, hogy 23 hónappal korábban elküldték. Hozzáteszem, hogy az elmúlt évek pozitív eredménye után egyetlen egy rossz eredmény után nem kellett volna kirúgni. Meg kellett volna várni a július 27-i és az augusztus 3-i Konferencia Liga selejtező párharc eredményt.
"Hozzáteszem, hogy az elmúlt évek pozitív eredménye után egyetlen egy rossz eredmény után nem kellett volna kirúgni. Meg kellett volna várni a július 27-i és az augusztus 3-i Konferencia Liga selejtező párharc eredményt."
Nem tudom, nagyon leeresztett a csapat az nb1-ben és az Iváncs is kiütötte őket a Magyar Kupában, nem volt előzmény nélküli a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!