Mit tegyek hogy újra felépítsem magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok
5 éve még kiváló labdarúgó voltam, rettegett tőlem mindenki. Azóta két gyermekem született és a rendszeres focit abbahagytam de alkalmanként még játszok. Sajnos nem tudom magam összeszedni, jártam futni edzeni, a comb izmaim csuklanak össze , nem tudok irányt változtatni, fájnak az ízületeim és képtelen vagyok visszaépíteni magam.Ha legugolok gyengének érzem az izmaim és alig bírok felállni. Jövőre leszek 40. Ebben ennyi volt és ne erőlködjek vagy probálkozzak még?
2023. máj. 1. 22:04
1/3 anonim válasza:
Már sehogy, teremfoci jó lesz neked.
2/3 anonim válasza:
Esetleg még megpróbálkozhatsz erőnléti edzéssel (súlyzós kondi) és kollagén szedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!