Ki vezeti a vb döntőt? Szerinted ki lenne a legalkalmasabb?
Szerintem jelenleg az egyik, ha nem a legjobb játékvezető Daniele Orsato. Valamint ő abban a korban is van, hogy esélyes hogy ez az utolsó nagy tornája, így szerintem rá fogják bízni.
Hasonló cipőben jár Mateu Lahoz, de ő a pénteki meccse után biztos hogy nem kapja meg. (Egyébként szerintem messze nem vezette olyan rosszul mint ahogy azt sokan állítják.)
A két angolt szintén nem gondolnám, hiszen Oliver most vezetett, Taylor utolsó meccsének (Ghána - Dél-Korea) pedig elég negatív visszhangja lett a hosszabbításban elvett szöglet miatt.
Akit én még jónak tartok, Clément Turpin, de ő a Franciák miatt szintén esélytelen.
Orsaton kívül egyébként Makkelie-t tudom még elképzelni.
Asszisztenseket ha jól tudom, itt már fix csapattal dolgoznak együtt így értelemszerűen játékvezetőtől függ.
Köszönöm mindenkinek. Szerintem Stephanie Frappart nem kap ilyen jelentős meccset. Jól vezet, de a női játékvezetők használata eleggé kezdetleges még, max negyedik/tartalekként tudnám elképzelni.
Orsato-t nagyon szeretem, örülnék, ha ő vezetne, szerintem jelenleg a világ legjobbja
"Szerintem Stephanie Frappart nem kap ilyen jelentős meccset"
Már csak azért se, mert a "középkori" Katarban van a vb, a FIFA nem fogja túlfeszíteni a húrt, eleget utaltak a konyharuhások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!