Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek mennyi esély van...

Szerintetek mennyi esély van rá hogy Portugália nyeri a 2022-es vb-t?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam hogy megteszem tippmixen Portugáliát végső győzelemre 1000ft-ból.11,50es szorzó van arra hogy ők nyerik a vb-t.Szerintetek van rá esély?
2022. nov. 27. 11:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 19!

Máson sajnos elment a szelvény, így... Akkor én mekkora agyvérzést kapjak :)

Amúgy ha folytatom a logikát, amit felvázoltam a negyeddöntőkre, az következik, hogy a párosok tagjai nagyjából hasonlóan szoros csatát vívtak a negyeddöntőben, így ez nem lesz releváns, ergo szerintem itt már érvényesülni fog a papírforma!

FRA (2-1-es negyeddöntő) - MAR (1-0-ás negyeddöntő) >>> H

ARG (tizik) - CRO (tizik) >>> H

Döntő:

Ha nem lesz nagy eltérés a két elődöntő között, akkor ez nem dönt, viszont van egy elvem, miszerint az a csapat, amelyik az első meccsén gálázik, VB-t nem nyer, s mivel FRA 4-1-gyel lemosta AUS, míg ARG 1-2-t játszott a szaudiak ellen, számomra a végső győztes kiléte ARG lehet...

2022. dec. 11. 10:47
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
ezekből amit itt levezettél semmire nem lehet következtetni
2022. dec. 11. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!