Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek mennyi esély van...

Szerintetek mennyi esély van rá hogy Portugália nyeri a 2022-es vb-t?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam hogy megteszem tippmixen Portugáliát végső győzelemre 1000ft-ból.11,50es szorzó van arra hogy ők nyerik a vb-t.Szerintetek van rá esély?
2022. nov. 27. 11:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
50%. Egy Brazil-Portugál döntőt megnéznék, ha hamarabb találkoznak akkor szívás van.
2022. nov. 27. 12:09
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

A keretük a francia-brazil páros mellett messze nekik a legerősebb az egész világon, nem értem, miért nem számol velük kb senki komoly esélyesként.

1000 forinttal nem veszítesz semmit, szerintem érdemes megtenni, max elúszik

2022. nov. 27. 12:20
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Igen szerintem is esélyesek(Argentínánál meg plánexdd).Azért gondoltam rájuk,mert erős csapatuk van esélyesek között vannak és ehhez képest relatíve nagy szorzó van rájuk.
2022. nov. 27. 12:28
 4/22 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem... Több jobb csapatot látok. Lesarkítom: a portugál csapat a lassan a zeniten már túllévő CR-re alapoznak mindent, ha ő nincs, középcsapat... Ez kevés a VB-hez.

FRA, NED, GER, ESP, BEL szerintem mind jobb.

Nem mondom, hogy földöntúli csoda lenne, de nem tartom esélyesnek őket, max 4 közé.

2022. nov. 27. 14:29
 5/22 A kérdező kommentje:
Németország jobb?Ezen jót nevettem feldobtad a napomat!Hollandia Szenegál ellen azt sem tudta merre van arccal igaz Ecuador ellen sem
2022. nov. 27. 15:05
 6/22 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező....

Ne egy meccsből indulj ki...

A mai jappó fiaskó után simán továbbmehetnek, még akkor is, ha ma kikapnak. Más kérdés, ha ma kikapnak, lehet, a spanyolok kigolyózzák őket.

Itt én azt néztem, hogy 1VS1-ben mire mennének egymással...

Az oranje minek parírpzptt volna? Van 4 pontja és a hullagyenge Qatarral fog játszani, a másik meccsen meg eldöntik, mit akarnak.

Azért a portugáloktól sem ájultam el Ghána ellen... min véleményes tizi... Meglátjuk, mire mennek ma az uruk ellen...

a 6-8%-os esélyt, amit ad a mix rá, tán reálisnak tartom...

2022. nov. 27. 15:09
 7/22 A kérdező kommentje:
Helyesbítek:holnap játszanak Uruguay ellen.Szerintem igazi ki-ki meccs lesz
2022. nov. 27. 15:47
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 65%

Portugál-spanyol döntőt várok decemberre.

2022. nov. 27. 18:09
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

Portugália tipikus mákos középcsapat, tizenegyesekkel szoktak mindig továbbmenni. Ronaldóra van építve az egész válogatott, csak ő meg közben kiöregedett és lassan semmire se jó, csak arra hogy dobálja fel magát kamu tizenegyesekért. (mondjuk ez eddig bejött)

Az hogy nagy keservesen megvertek egy Ghánát meg viszonylag magabiztosan egy történelmi mélyponton szenvedő Uruguayt, még kevés lesz a VB-címhez, ha összefutnak a hollandokkal, franciákkal, spanyolokkal, tőlük jó eséllyel egy verést kapnak, nem szólva mi lesz ha Brazíliával akadnak össze, azok egyenesen lemészárolják majd őket.

2022. nov. 30. 01:45
 10/22 A kérdező kommentje:
.......
2022. dec. 10. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!