Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Minek keretében zajlott a...

Minek keretében zajlott a Portugália-Németország focimeccs a napokban (5-4)?

Figyelt kérdés

Legalább 20 percen át keresgéltem a neten, de nem találom... A youtube-n viszont mai és tegnap feltöltlések is találhatóak erről,

ahogy is a németek 4-1-re vezettek, majd elvesztették a mérkőzést 4-5-re.

A nemzetek ligája nem valószínű, hiszen e két csapat eltérő csoportban van az "A" ligán belül. Vagy mégis ennek keretében zajlott volna...?

[link]

2022. jún. 19. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez valami kamu mert már nem Jöachim Löw a németek edzője
2022. jún. 19. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy GER-POR éles meccsen full house lenne... Gyanítom, hogy ez korosztályos
2022. jún. 19. 21:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem korosztályos. Ronaldo is szerepel a videóban, és legalább 3 feltöltés volt tegnap óta erről.
2022. jún. 19. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy online bajnokság, valamelyik szuper játékon?
2022. jún. 19. 22:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Ennyire élethű arcokkal? Ne már... Linkeltem. Joachim Löw is látható, meg Ronaldo.

Viszont az első válaszoló segített nekem abban, hogy Löw idén már nem vezetőedzőjük (azóta ellenőriztem, igaza van). Tehát valami régebbi meccs lehet.

Csak nem értem, miért van tegnap óta 3 különböző user által is feltöltve a youtube-ra... Valamiért felkaptak volna valami régi meccset?

A gugli nem segített nekem.

Létezik weboldal, ahol nemzetközi meccsekre eredmény szerint és az egymással játszó csapatok szerint keresni lehetne?

2022. jún. 19. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Összevágott kamu videók. Több meccs góljait összevágta mintha ugyanazon a meccsen lőtték volna. Portugália-Magyarország 6-0 meccset is töltött fel a napokban.
2022. jún. 20. 19:23
 7/10 A kérdező kommentje:
De ez mire jó? Nem számít megtévesztésnek? Még csak tag-gelve sincs, hogy "fiction", "fake" és így tovább. Miért nem videojátékokon játssza el az illető?
2022. jún. 21. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
A youtube nézettség alapján fizet...arra játszik hogy az emberek rá fognak kattintani a vidéóra. Pár nap alatt több százezer nézettség jött össze nem is egy videóra..
2022. jún. 22. 17:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem én h clickbait, de lehetne korrektebb az ilyen feltöltő... Miután rákattintottak, már úgy is nyerte a skalpot, miért nem lehet a video alatt feltüntetni, hogy "fictional", vagy ilyesmi... Ezt nem értem...
2022. jún. 22. 18:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Továbbá azt se értem, mi ebben az üzlet neki, ha a rákattintók csalódnak a user-ben, és többé esélyesen nem kattintatnak se a user-re, se hasonló videóra...
2022. jún. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!