Szerintetek mennyi esély van rá hogy Portugália nyeri a 2022-es vb-t?
kiestek, de én így se értek egyet 9-es
azért ez a portugál csapat nagyon nem középcsapat kategória.
a középcsapat szint pl dél-korea
a portugáloknak iszonyat erős keretük van, csak az edzőjük nem az igazi.
11 Igen, Santosnak mázlija van, hogy bemakkoltak egy EB-t ahol olyan borzalmasan játszottak, hogy a csoportkörből épphogy továbbjutottak, (Csoportharmadikak lettek NYERETLENÜL egy olyan csoportban, ahol Magyarország, Izland meg Ausztria volt az ellenfelük..), majd a horvát-lengyel-wales hármason szenvedték el magukat a döntőig (1-0 a horvátok ellen a hosszabbításban szerzett góllal úgy, hogy a horvátoknak volt kb 20 kapuralövése, a portugáloknak összesen 6, majd tizenegyespárbajban gyűrték le a lengyeleket, és egy viszonylag "jól" sikerült meccs Wales ellen), ahol valahogy nyertek egy olyan francia válogatott ellen, amelyik gyakorlatilag 3 éves távlatban soha nem játszott olyan rosszul.
Ez a győzelem durván megerősítette Santos pozícióját, pedig ha a csapata teljesítményét nézzük, már a csoportkörből való továbbjutásnak se "kellett" volna megtörténnie, ami meg hatalmas égés lett volna egy olyan csapattól, ami neki van.
Pedig ebben sokkal több van, de kétlem, hogy bármi következménye lesz akár ennek a kudarcnak is.
Mija vélemény, patik?
Kerdező , mitszósz hozzá?
Kedves Kérdező!
Ha valóban egy ezres volt csak a tét, akkor nem buktál annyira hatalmasat, hogy ne lehessen elismerni, hogy az itt, óvatosságra intőknek igaza volt. Ha ez akkora agyvérzést okozott, hogy kezeled az iskolai/munkahelyi stresszt?
Nekem ritka, hogy bejönnek a tippeim, de a tegnapi kétmeccset, mindkettőt telibe találtam, eredményre pontosan! Évszázadok óta most először... A szerencse ilyen, egyszer fenn, egyszer lenn; te tegnap lenn voltál, én fenn és én tudom, voltam lenn is, biztos te is voltál fenn...
Egy kis gondolkodni való...
Az elmúlt két nap volt 4 negyeddöntő...
1. BRA simábban verte KOR-t (4-1), mint CRO JPN-t (tizik), BRA szenvedett és kiesett
2. NED simábban verte USÁ-t (3-1), mint ARG AUS-t (2-1), NED szenvedett, kiesett
3. POR simábban verte SUI-t (6-1), mint MAR ESP-t (tizik), szenvedett, kiesett
4. ENG simábban verte SEN-t (3-0), mint FRA POL-t (3-1), szenvedett, kiesett
Az első kettő ismeretében várható volt a tegnapi két meccs ilyetén alakulása...
Szerintem is benne volt MArokkóban a győzelem mert bunkerfociznak, várható volt, hogy gól után beállnak.
A Franciákat sem kell bemutatni senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!