Titeket mi motivál ahhoz, hogy ne adjátok fel az adott sportot, amit űztök?
A sportban soha ne add fel...semmit!!! Ha "elesel, vegyél fel a földről valamit, állj fel és menj tovább". Csináld a dolgod, ahogyan tudod. Ha mindent megteszel a sikerért, fejlődésért, akkor már mindent megtettél és ennek eredménye is lesz. Ha pedig a csapat jó, akkor sosem fognak a nyakadba varrni egy-egy hibát. Hisz csak az hibázik, aki játszik. Ők is biztosan hibázik.
Labdarúgó utánpótlás edzőként mondom mindezt, 22 játékossal... :)
Szóval csináld tovább! Tégy meg mindent és tuti, hogy sikerek fognak rád várni ;)
Koszi a valaszokat!:D foleg a masodik valaszolonak:)) sikerult kicsit lelket ontened belem.
Az elso valaszolonak pedig azt szeretnem mondani, hogy en is felado vagyok:D az a legjobb poszt szerintem en liberokent utalok lenni:( nem megy a fogadas meg de remelheteg majd belejovok
Szerintem ilyenkor ott a probléma, hogy te csak "üzöd" ezt a sportot...
Na én azért ülök fel mined egyes nap valamelyik bringámra, mert az életem a bringázás, és elképzelni sem tudom nélküle az életem.
Sosem voltam jó futó. Kiskoromban egyenesen utáltam. Aztán jött egy cirka kétéves időszak, amikor ha akartam sem tudtam volna úgy mozogni.
Amióta "visszatértem", sokkal jobban megbecsülöm. A futásban fejlődtem, de csak magamhoz képest, és nem, továbbra sem vagyok tehetséges. A legnagyobb motivációt az edzőm adta. A kezdő löketet. Után jött magától. Viszont amikor éppen futok, az hajt, hogy nem akarok megállni. Van, hogy nálam tehetségesebbek is megállnak előttem, olyankor büszke vagyok, mert akármilyen tempóban is, én mentem tovább.
De mindez nem alakulhatott volna ki az edzőm biztatása nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!