Hol találhatnék hétköznapi, normális, férfias hozzáállású, húszas, harmincas haverokat sportoláshoz?
Hétvégi, hobbi focihoz, kondihoz, teniszhez, mozgáshoz.
16. ker-ben vagyok.
Nem vagyok meleg, se bi. (Amúgy mi köze a sportnak a szexhez, úgy tényleg? - az én agyamban semmi. Mondjuk én vallásos vagyok, és régimódi erkölcsök mentén gondolkodom, lehet, azért nem vagyok így elszállva.
Sportolni szeretnék, teniszezni, focizni, vívni, bokszolni egyedül baromi nehéz.... :D Kondizni meg lehet, de unalmas.
Nem itt kezdtem keresni, hanem első körben a szűkebb, aztán egyre tágabb környezetemben, ismeretségi körömben, 0 eredménnyel. Aztán a városban, sportáruháztól a sportpálya meg az uszoda hirdetőfalán át, szórólapokon keresztül a helyi hirdetőújságig mindenhol. 0 eredménnyel, ja nem, mert kaptam pár gusztustalan szexuális célzatú sms-t utána.
Utána feladtam.
Elkeserítő bizony, hogy nem Piripócson keresek, valami Isten háta mögötti, eldugott 10 lelkes zsákfaluban, hanem a főváros szélén, s még így sem lehet találni senkit 10 év alatt. 25 évesen kezdtem, most lassan 35 leszek. Szóval éppen az a korosztály voltam, akiről azt hittem kezdetben, 3 nap alatt játszva találok 1-1 edzőhavert minden sportághoz, amit kipróbálnék. Hát, nem...
Nagyon gáz ez a mai társadalom.
#5 köszi, de nem, nekem ilyen jelleggel, amit megpendítesz, nem fér bele. Semmi bajom Veled, félre ne érts, de szeretem a tiszta helyzeteket, és csak hetero jellegű haverság a maximum nekem, bárminemű vonzalom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!