Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » XIV.16. kerület Mátyásföld...

XIV.16. kerület Mátyásföld ingyenes sportlehetőség harmincasoknak?

Figyelt kérdés

Mátyásföldön olyan sportolási lehetőséget keresnék ami ingyenes,

lehet ez akár futás is ha nem az emberek előtt, út szélén és pirosra várva kell futni

Szóval némi mozgásra vágynék mint szabadidős tevékenység, rámférne, de nincs most keretem edzőtermi bérletre stb. és egyébként sem vagyok ilyen tekintetben túl közösségi.

Most költöztem ide, az előző lakhelyemen volt bőven nyugis terület futni itt viszont nem találtam.

Sportlehetőségeket találtam néhányat de speciális sportruházathoz köthető, pl. a tenisz, amibe nem nagyon tudok most befektetni, szóval kb. csak a futás maradt, kérdés hogy a fent említett kerületben hol lehetne ezt megoldani.

30/pár

2019. júl. 1. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Naplás-tónál meg a Szilas-patak környékén sokan szoktak futni, de vannak eldugottabb részek is arrafelé. Pl. az erdőnek azon a részén, ami a Sarjú útnak a Margit utca és a Budapesti út közé eső szakasza mellett van, nem nagyon szokott senki lenni.

A Naplás-tó mellett a Naplás-úthoz képest a túloldalra eső részen jóval kevesebben szoktak lenni. A Naplás-út melletti erdőben általában járnak emberek, de az erdőből Rákoscsaba irányában kisétálva találsz egy felhagyott szőlőt. Ott én még élő embert nem láttam, bár lehet, hogy futásra kevésbé alkalmas.

Remélem, tudtam segíteni :-) Persze ez csak az én tapasztalatom, lehet, hogy abban a napszakban, mikor te mész, mást tapasztalsz.

2019. júl. 1. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Itt egy térkép arról, hogy hol szoktak futni az emberek a 16. kerületben: [link]
2019. júl. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!