Abba hagyjam ezt a sportot?
Már 7 éve kosárlabdázom, viszont kezd elmenni a kedvem a meccsektől. Nincs kedvem menni. Heti ötször van edzés
+hétvégente meccsek. Nagyon megterhelő már nekem. Sokat gondolkodtam rajta, hogy milyen lenne nélküle az életem. Simán ellennék nélküle. A csapatot, viszont nagyon nehezen tudnám elengedni. Az a baj, hogy a szüleim nem akarják, hogy abba hagyjam. Apukámmal már össze is vesztem ezen. Meg még az a baj, hogy mit csinálnék ha abba hagynám.
Hát a te döntésed.
Hány éves vagy?
Gondolom már saját döntést hozó kamasz vagy,így eltudod dönteni, mi a jó mi a nem. Magadnak élj és sportolj ne másnak!
Amennyiben megterhelőnek érzed, akkor hagyd abba. Az a baj azzal, hogy erőltetik, hogy a kényszer elveszi az élvezeti értékét.
A csapatot otthagyni biztos nehéz, de ha jóban vagy velük, akkor biztosan találkozhatsz velük edzésen kívül is.
Ha alapvetően szereted a kosárlabdát, de nem akarsz heti hét napból 6-7 napot ezzel tölteni, akkor csináld hobbi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!