Ha nagy a focicipőm mit tehetek?
1.
Lehet hogy ezért nem tudok párszor benne pontosat lőni,magasat,erőset és ezért csavarom el sokszor a labdát?
2.
Osztálykiránduláson voltunk és ott épp találtam egy olyan cipőt (Nike T90 II) amilyet akartam és meg is vettem, de egy picit nagyobb volt mert csak olyan volt már nekik és még ugye tágult is picit. Megvettem mert gondoltam mivel csak 15 vagyok még úgyis belenő a lábam de még nagy. A 2 zokni se segít rajta, azért az összes zoknimat meg nem tudom felvenni :D Hogy oldjam meg? Kicserélni nem tudom mert elég messze voltunk kirándulni (Prága :D )
Kösz.
15/f
Járjál meztéláb de rengeteget még az utcán is párszor
aztán ugy nő a lábad, hogy mehetsz újért
Vagy passzold el valakinek
1. 15 évesen nem sokat fog már nőni a lábad.
2. Ha duplazoknit hordasz, sokkal kevésbé fogod érezni a labdát, mert elnyomja a labdatartási érzést+ elég könnyedén összeszedheted a lábgombát, főképp nyáron.
3.A legjobb ha elpasszolod, és veszel egy olcsóbb stoplist, és ha nem jó, mégis nem 15.000-et adtál érte.Például az aolite kiváló márka!Nekem is az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!