Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kapus vagyok és a balra...

Kapus vagyok és a balra vetődésben bizonytalan vagyok és nem megy annyira ez a legnagyobb bajom. Vasárnap meccs lesz. Tudom addig nem tehetek semmit de mégis valami kezdőtipp van? 16/F

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Balra vetődésben bizonytalan? O.o ez mit jelent?
2011. aug. 18. 21:53
 2/5 anonim válasza:

ne görcsölj rá....Valószinű,hogy jobbkezes vagy,azért van ez!Ha nem bizol a balkezedben,előszőr próbáld a balra vetődésnél is jobb kézzel háritani,aztán az dzésen gakoold a balost is:)

Menni fog,ne aggódj:) Sok sikert vasárnap:)

2011. aug. 18. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

vagy állj a bal kapufa mellé közvetlen és onnan csak jobbra vetődhetsz... :)

Amúgy sok sikert!

2011. aug. 18. 22:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) jah és a jókívánságot amúgy laposan megy csak a magasabban nem
2011. aug. 18. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
a magas labdáknál a lábtechnika lehet a probléma.. mondok egy példát kőzépen állsz és a bal felsőbe megy a labda akkor bal lábbal kilépsz csinálsz egy vagy kettő kereszt lépést ettol fugg milyen magas vagy és a bal lábadrol elrugaszkodsz ...remélem tudtamm segiteni..
2012. jan. 26. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!