Kapus vagyok és a balra vetődésben bizonytalan vagyok és nem megy annyira ez a legnagyobb bajom. Vasárnap meccs lesz. Tudom addig nem tehetek semmit de mégis valami kezdőtipp van? 16/F
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 00:23
1/5 anonim válasza:
Balra vetődésben bizonytalan? O.o ez mit jelent?
2/5 anonim válasza:
ne görcsölj rá....Valószinű,hogy jobbkezes vagy,azért van ez!Ha nem bizol a balkezedben,előszőr próbáld a balra vetődésnél is jobb kézzel háritani,aztán az dzésen gakoold a balost is:)
Menni fog,ne aggódj:) Sok sikert vasárnap:)
3/5 anonim válasza:
vagy állj a bal kapufa mellé közvetlen és onnan csak jobbra vetődhetsz... :)
Amúgy sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) jah és a jókívánságot amúgy laposan megy csak a magasabban nem
2011. aug. 18. 22:43
5/5 anonim válasza:
a magas labdáknál a lábtechnika lehet a probléma.. mondok egy példát kőzépen állsz és a bal felsőbe megy a labda akkor bal lábbal kilépsz csinálsz egy vagy kettő kereszt lépést ettol fugg milyen magas vagy és a bal lábadrol elrugaszkodsz ...remélem tudtamm segiteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!