Miért van ekkora felháborodás az angol magyar meccs után? Sterling
Miért vádolnak minket rasszista megnyilvánulással?
Én speciál kint voltam a meccsen, nekem meg sem fordult a fejemben, mikor jöttem haza felé, hogy itt bármi nem volt helyén. A meccs elején tisztelettel végig hallgattuk a himnuszt, (szerintem azért járhatna büntetés, ha kifütyüli bárki, bármelyik himnuszt)
Utána nyilván nem érezték jól magukat az angolok, hiszen nem nekik szurkoltak a magyarok, nem tudom mit gondoltak.
Ami Sterling gólját illeti, valóban kifütyültük, (ami szerintem nem itt történt először) de rasszista megnyilvánulásnak ehhez mi köze? Meg eleve ha valaki a b középbol valóban valami olyat mondott ami a bőrszínére vonatkozik és nem a gólra, akkor hogyan értheti?
A meccs után kane azt nyilatkozta ő nem halott rasszista megnyilvánulást.
Ami meg a poharakra, meg a fáklyára vonatkozik, ilyenek vannak. München-ben is kifutyulek a himnuszunkat, dobáltak poharakkal, valaki befutott a pályára, tehát én ezt nem értem hogy most miért a magyarokat cseszegetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!