Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi ez az angolellenes felhábor...

Mi ez az angolellenes felháborodás az angol dán meccs után?

Figyelt kérdés
Nos, sosem neztem focit, sosem tudott lekotni, viszont ez érdekelne.Valaki eltudná nekem mondani hogy mi történt hogy kialakult ez az angolellenes hangulat?Sok helyen jon szembe a neten.
2021. júl. 9. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
A dánok nem követtek el semmilyen szabálytalanságot, de mégis büntetőt ítéltek meg az angoloknak. Egyértelmű, hogy arra megy ki az egész, hogy az angolok nyerjék meg az EB-t. Emiatt már kedvem sincs megnézni a vasárnapi meccset, hiszen az olaszokkal szemben is így fognak eljárni, pedig én nekik drukkolok. Mindegy, felraktam lóvét az angolokra. Ha az olaszok nyernek, akkor az ő győzelmüknek fogok örülni, ha meg az angolok, akkor a pénznek.
2021. júl. 9. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Aki ért a focihoz, mondja el miért nem nézték vissza a "szabálytalanságot", hogy jogos volt-e a büntető? Vagy itt nem csinálják ezt?
2021. júl. 10. 00:11
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Hát igen, a bírói tévedés mögött sokan összesküvést sejtenek. A dánok kiscsapat, igen szimpatikusak és nagyot mentek az EB-n. Érthető hogy így melléjük álltak az emberek. Másfelől azért nem gondolom hogy jó dolog ezt a csalódottságot az angol csapaton levezetni, hiszen nem tehetnek róla. Ki kellett volna hagyniuk direkt a tizenegyest vagy mi? Az emberi hiba mindig is benne volt a játékban és mindig benne lesz. Minden sportágban előfordulnak meccset befolyásoló tévedések. Nem kell rögtön arra gondolni hogy itt valami csalás van.
2021. júl. 10. 00:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Van ilyen rendszer (VAR) de szabályozva van, nem lehet akármikor, akárhogy használni. Akik visszanézték az esetet, nem látták úgy hogy tévedés történt volna. Azért a kiindulás ilyenkor az hogy megbíznak a játékvezető eredeti ítéletében és csak egyértelmű tévedésnél nézik vissza. Itt ez nem állt fent, véleményes eset volt. Sajnos a rendszer sem tökéletes, az összes emberi tévedést nem lehet kiszűrni.
2021. júl. 10. 00:14
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Értem, ezek szerint akkor ők is le voltak fizetve.
2021. júl. 10. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak a kamu büntető az ok, hanem bármelyik meccsen eddig kint voltak, a másik ország himnuszánál hőbörögtek mint az igazi bunkó fszok, na meg a dán kapust a kamu tizenegyesnél lézerrel zavarták: egy az egyben a szemébe világítottak, fél fejét letakarta a lézer, ne mondja nekem senki, hogy a bíró, aki pár méterre áll ilyenkor a kaputól és nézi a kapust, hogy a lába a gólvonalon van-e (ez a szabály ugye tizinél, nem léphet le róla) nem vette ezt észre. Ha az angolok nyerik az EB-t, akkor annak egyetlen ország fog örülni: Anglia.
2021. júl. 10. 07:28
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem angolellenes a hangulat, hanem a fair playt kérik számon. (Amely kifejezés nem mellesleg az ő találmányuk.)
2021. júl. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!