Szerintetek jogos volt a felháborodás?
Sziasztok.Leszögezem először is hogy nem troll kérdés.
Ma történt velem.Eppen edzegettem mikor egy ilyen nagyob darab csávó nem tudom ki az lehet a terem tulajdonosa oda szóllt nekem.Mindkét felére súlyt rakni a gépre mert tö nkre megy,mneghajlik és kifizetheted.Ez akkor történt mikor a guggoló gépen guggoltam és 70kg volt az egyik felén a másikon nulla.Szerintetek ezzel akkor kár vétettema teremnek?Mindig rendeletszerúen használoma gépeket,súlyokat nem dobálok.Tiszteletben tartok mindent és mindenkit.Jogos volt a felháborodás?
Minek rakodok ez jó kérdés.Közelebb voltak a súly állványhoz.
De ez most olyan hogy autokölcsönzőm van és veszek egy audi v6 motoral szerelt autot.És aki ki bérli meg mondom hogy 100 fölé nem mehet mert elromlik és fizeti.
"De ez most olyan hogy autokölcsönzőm van és veszek egy audi v6 motoral szerelt autot.És aki ki bérli meg mondom hogy 100 fölé nem mehet mert elromlik és fizeti."
Tévedés, ez olyan, mintha az egyik oldalon a keérknyomást felére csökkentetted volna és úgy akarnál vele 160-nak száguldozni!
Attól, hogy nem dobálod a súlyokat meg nem zajongsz, a gép tönkremegy, ha nem rendesen használod, pl. féloldalasan terheled. Ez nem illem kérdése, hanem rongálásnak minösül, ha a figyelmeztetés ellenére is folytatod, ennek pedig komoly anyagi következménye lesz rád nézve.
Az, hogy bunkó stílusban figyelmeztettek, az illetö részéröl nem jogos, de a tartalma a figyelmeztetésnek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!