A felháborodást jogosnak tartanátok, vagy lexarnátok?
Volt egy pékség üzlet most hajnalban. Nyitás csak 1 óra múlva lett volna de nyitva volt az ajtó és noha azzal a szándékkal mentem oda, hogy előlegezzen meg egy szendvicset nekem persze kifizetve, de ami jött.. Nah az meglepett.
Épp csak köszöntem, szokásomhoz híven minimálisan meghaholtam és a köszönés végét sem várta meg, de már mondta "jaj menjen innen, hagyon engem, sietek, nem érek rá" és konkrét elhajtott a pecsába.
Mondom neki, "hát nem azért, de minden vendégével ilyen bunkó? Egy köszönést talán mindenki megérdemel" de egyszerüen ignorált.
Annyira felháborított, hogy válaszotok függvényében lehúzom a Googlen a pékséget ha egyetértetek velem.
Köszönöm válaszotok.
Hulye vagy.
Egyreszt mert nyitas elott baszakodsz
Masteszt mert szt hiszed barkit is erdekel ha lehuzod a googleban a helyet
Meg akkor is ha annyiban igazad van hogy koszonhetett volna “jo reggelt meg zarva vagyunk”
Kérdező, gondolj bele, ha még 20 ilyen kedves vendég nyitás előtt ott áll az ajtóba. Neki nyitásig van dolga. Az ajtó meg valószínű azért volt nyitva, hogy kapjon levegőt ebbe a melegben. Tudod, te hány fok van ott ilyenkor?
Ha az ajtó zárva lett volna, akkor mi lett volna?
Nyugodj meg, ezt te bsztad el.
1 órával nyitás előtt? Mert még ha perc lett volna nyitásig…
A vonat is egy órával hamarabb induljon el veled, mert te 1 órával előtte az állomásra értél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!