Szerintetek jogos volt a felhaborodasom a kifozdeben?
Ilyen bunkót ritkán látni, mint amilyen te vagy.
És akkor még sokan csodálkoznak, hogy a magyarokat mindenhol lenézik - ha ilyeneket látnak, akkor nem csoda.
1. Miért az a bunkó, akivel méltánytalanság történik, és teljesen jogosan reklamál?
2. Mi köze az önkéntes előreengedésnek ahhoz, ha egy utóbb érkezettet előbbre sorolnak? (Kb. mint annak, ha önként adsz egy koldusnak, illetve ha kitépi a kezedből a pénzt.)
Teljes mértékben igazat adok a kérdezőnek. Én étteremben is mindig felállok és távozom, ha azt látom, hogy a pincér előbb megy oda az utánam érkezőhöz.
"1. Miért az a bunkó, akivel méltánytalanság történik, és teljesen jogosan reklamál? "
Mert a kérdező ezt a leírás alapján undorító, felháborító hangnemben tette?
A kérdező felháborodását megértem, de értelmes ember ezt így fejezte volna ki: "Elénézést, de kérem töröljék a rendelésemet, mivel ekkora várakozási időt nem tartok elfogadhatónak egy kifőzdében. Legyen szíves átadni a panaszkönyvet is, szeretnék bele írni. Köszönöm."
Nem úgy, hogy "mégishogyképzeledénelőbbrendeltem te miafasztgondolszmagadról hátmeddigvárjakmáramígpofázol tanuljmárvendéglátástember" és mindezt üvöltve...
Lehet azért rakta le nekik előbb, mert közelebb ültek hozzá és minek sétáltatta volna meg az ő kajájukat is, ha egyszerre hozza ki? Az érkezési sorrend mellé belefér a logika is. A másik meg, hogy mennyivel lettél előrébb időben, hogy be kellett menned egy újabb kajáldába? Szerintem nem jogos a felháborodásod, ennél nagyobb problémák is vannak az életben.
Ha Te úgy érezted, nem mondom ,hogy ne tegyél egy laza megjegyzést, de leginkább magaddal csesztél ki, mert nem azt etted amit akartál, és még időt is vesztettél. Több időt, mint amennyit a felszolgáló elrabolt tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!