Tik is büszkék vagytok, hogy Orbán Viktor Örökös Miniszterelnök Úr a mi adóforintjainkból felépített és naggyá tett labdarúgó csapata nagyszerű teljesítményt nyújtva majdnem továbbjutott a Konferencia Liga selejtezőjéből?
Erősen gyanítom.
Nehezen tudom ugyanis elképzelni, hogy azt a 80 milliárd forintot, ami eddig a felcsúti csodacsapathoz vándorolt, gázszerelésből sikerült volna előteremteni.
Nem olvastam el az összes kommentet, mert sok volt benne a gyuccsány meg a brüsszel...
De, pl ahonnan Szoboszlai jött (U17es csapat) valami FENOMENÁLIS volt!
Ez már csak a saját véleményem, hogy nem Dominik volt ott a legjobb játékos, de ettől függetlenül nem értem, hogy miért nem tették meg őket, meg az edzőjüket már akkor a nemzeti válogatottnak!
Nem hiszem el, hogy egyedül Dominik-ot látták jónak abból a csapatból, illetve akkor ezek szerint mindenki más jobb a nemzetiben mint az akkori U17esben.
És hol vannak azok a játékosok ?
Hol ?
Melyik magyar csapatban ?
Lehet róluk hallani, hogy szenzációs játékosuk van ?
Hogy rekord összegekért veszik meg őket mint Dominikot ?
Ők igazán játszottak és az edzőjük meg velük volt mintegy +1 játékos.
És rengeteg U17es csapatot bedaráltak.
És azokból az U17es csapatokból viszont hallani, hogy ide és oda veszik meg őket.
Mostmár nem akarok többet írni, de ha azt az U17es csapatot játszatnánk ma is, akkor nem csak egy Szoboszlaink lenne, aki ha nincs fent, akkor gól sincs, akkor csak védekezés van...
Nem is értem, hogy ez senkit sem zavar.
Vagy pl a Juve utánpótlásában az a magyar fiú (Senkó Zsombor, szerintem ő az), vele mi van ?
CR7, Dybala, Higuain gólokat véd ?
A legesélyesebbek között van, hogy majd a nagy csapatban ő fog védeni ?
De nekünk jó a Dibusz ?
Hát miket csinált már az is múltkor, meg a Gulácsi ?!
Én azokat az "ultrákat" nem értem, akik teljesen beleélik magukat a fociba, de azért nem akarnának harcolni, hogy jó csapatunk legyen.
Tettek olyat, hogy egy ilyen U17-19-21 akármelyik csapatból erőltették volna valahogyan, hogy "Ezek a srácok levernek mindenkit, be a nemzeti 11be őket!!" ?
Szerintetek mekkorát mentek volna, ha nem csak apraja falva szurkol nekik, hanem egy egész ország ?
Egyik sincs elszállva, nem a pénzre hajtanak, tudnak és akarnak is játszani.
Mi itt a probléma ?
H mindenki számára ismerőset mondjak, Neymar hány évesen került be a nemzeti 11be ?
Nem kell ez a szöveg, h úristen az a szint teljesen más, jaj még nagyon fiatal sz.rság stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!