Tik is büszkék vagytok, hogy Orbán Viktor Örökös Miniszterelnök Úr a mi adóforintjainkból felépített és naggyá tett labdarúgó csapata nagyszerű teljesítményt nyújtva majdnem továbbjutott a Konferencia Liga selejtezőjéből?
Hatos, természetesen ÉN büszke vagyok! Ezért is tettem fel úgy a kérdést, hogy "ti is". Ennél büszkébb csak akkor lehetnék, ha sikerült volna egy gólt is lőni, de hát egy ilyen neves csapat ellen azért az már úgy vélem, túlzott elvárás lenne. Így is nagyszerűen teljesítettek, mert például kaphattak volna sokkal többet is, de nem. Mármint gólt. Mert fizetést természetesen sokkal többet érdemelnének ezek az aranylábú fiúk.
Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy beérett a nagyszerű képzési rendszer gyümölcse, szerintem nem túlzás kijelenteni, hogy ez az új Aranycsapat.
Összesítettben csak 5 góllal kaptak ki a világklasszis litván csapattól akiknek még a nevét se hallottam előtte, szóval ez nem kis eredmény, remélem további százmilliárdot öl Szeretett Vezérünk a fotballba ennek örömére!
Viccen kívül, Puskás szerintem forog a sírjában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!