Szoboszlai Dominik mennyire lesz nagyszerű labdarúgó szerintetek?
Szerintem ha nem száll el magától és a pénztől akkor egy Bundesliga vagy Premier League élcsapatban kezdő is lehet
Kb mondjuk mint most egy Pulisic
Én tartok attól, hogy el fog veszni. Tatok attól, hogy ő nem más, mint egy sporttermék és nem ő maga hozza meg a döntéseit, hanem háttérből a management dönti el, hogyan tovább. Akik ilyen korán betörnek a köztudatba, valószínűleg egy szerződést nem tudnak értelmezni megfelelően; vagyis önmagáért nem tud kiállni, hisz elveszik a rengetegben. S ha a management irányít, akkor tudjuk, ott mi a fő vonzerő... Őket nem érdekli a játékerő és a magyar válogatott, őket csak a saját jutalékuk érdekli, éppen ezért szerintem abba az irányba tereik majd Dominikot, amerre több a énz. Dzsudzsák Balázsnál láttuk, egy rossz döntés és gallyra ment a karrier és az Anji óta nagyon sokaknak unszimpatikus is lett.
10 év alatt szerintem sem a média, sem a management nem változott. Éppen ezért azt gondolom, hoz majd egy rossz döntést és ugyanazt a karriert futja be, mint Dzs. Balázs.
Ne legyen igazam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!