Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Most akkor egy idő után...

Most akkor egy idő után megszokom? Marha bénának éreztem magamat. Lécci pár választ kösz.

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el focizni. Még sohasem játszottam komolyabb meccseket meg nagy focipályán sem(bár ez nem lehetne kifogás). Nem vagyok egy vékony alkat, de az edzső szerint ügyes vagyok (bár ezt az első edzsésen mondta). 2x30 perc volt a mecs. Én a futót fogdtam. De annyira bénának éreztem magam. Mindig mondták mennyek előrébb vagy ne menjek annyira előre. Most majd belejövök és később jobb leszek úgy értem megszokom, hogy hogy zajlik egy ilyen azt már tudom??? Vagy hogy működik ez? A válaszokat előre is kösz.
2010. aug. 27. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
na ezt most ird le erthetobben.
2010. aug. 27. 15:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi a baj a magyarázattal? Az van, hogy marha béna voltam és mindig másnak kellett szolnia hova menjek és bénának éreztem magam.
2010. aug. 27. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha menézed a nagyobb focimeccseken is irányítják az embereket. Pedig akiket ország világ néz tvben biztosan kapizsgálják valamennyire a focit :D.
2010. aug. 27. 16:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen. De mikor mondták és oda mentem ak már nem tudtam mi a fr*ncot csináljak.:(
2010. aug. 27. 19:49
 5/5 anonim válasza:
Próbálgasd addig a posztokat amíg nem fogod tudni hogy mit csinálj :) És az lesz a Te posztod. Kérd az edzőt hogy vessen be más helyeken is :)
2010. aug. 27. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!