Hogyan szoktathatnám magamat a 0 vagy - fokos vizekben való úszáshoz?
csak érdeklődők,nem értek ehhez a témához,de különben ebben mi a jó??? van valami rejtett előnye a dolognak ami miatt jobb a jeges víz mint a nyári természetes víz vagy uszodai hőmérsékletű víz???
vagy mi miatt szeretnél jeges vízben úszni???
értem,csak aztán meg ne fagyj a vízben majd mert akkor nem hogy kapsz egy új képességet de még a régi is a múlté lesz és csak az emléked él majd tovább.
sok sikert kívánok a cél elérésében
Najó hülyeség volt ide kérdést feltenni, EGY normális tanácsot nem kaptam csak negatívumokat és ilyen baromságokat hogy hideg helyen kell születni :D whhhahaha rengeteg ember megcsinálta már magyarok is írek is stbstb
Megcsinálom saját erőből, tudok eleget ahhoz hogy felmérjem a képességeimet és azt hogy a cél milyen képességeket igényel és az utat amin keresztül eljuthatok oda!
Mától kezdve leírom a nagyobb mérföldköveket hátha valaki hasonló dolgokkal próbálkozik és esetleg tudok neki segíteni, mivel ezt a segítséget én nem kaptam meg.
Első lépésként teszteltem a hideg vizet mivel még nem nagyon ugráltam szaunából jeges vízbe és nem tudom milyen az igazán hideg víz. 50másodpercet voltam bent nyakig. Ha hideg vízbe teszem a kezem kb fél perc után már fizikai fájdalom lép fel de ha teljes testtel megyek be, meglepően jó és kellemes. Sajnos nem tudom mennyi fokos volt a víz ezért valahonnan szerzek majd egy mérőt, minden reggelre bevezetem mivel nem egy hosszú dolog, és úgymond naplót írok hogy melyik nap mennyi ideig bírtam hány fokos vízben. Mivel az idő egyre hűvösebb elintézi nekem hogy fokozatosan szokjak hozzá az egyre hidegebb vízhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!