Mi ez a szivárványos mizéria, a focimeccseken, mostanság ?
Így van ez már minden filmben/sorozatban, sportban, politikában, az utcán, az interneten, de még a játékokban is kötelező elemmé vált.
Most már homofób, transzfób, náci, rasszista, szélsőjobboldali, konzervatív leszel ha a melegek fülébe jut akár csak egy rossz szó...
1 év alatt nagyot fordult a világ, de ennek is meglesz a böjtje.
#5, és ezeknek az országoknak mi közük van az egészhez?
a németek a legundorítóbbak, a hülye felfogásukkal csak kritizálni tudnak, inkább maradjanak kussba, semmi közük nincsen ahhoz, ami itthon zajlik
ami volt a szerdai meccsen az vicc, azok a nyomorultak szivárványos zászlóval mentek ki, mert ellenünk játszottak
kérdem én...mi közük hozzá?
ők elfogadják, legyen, de ha mi nem, akkor ne kezdjenek el minket provokálni ezzel, mert semmi közük nincsen hozzá, törődjenek a saját dolgaikkal
#7, ki kéne szállni ebből a szenny EU-ból
amit mostanság művelnek az valami nevetséges
deaktiválják?
okés, csinálják
de én továbbra se fogom engedni, hogy a gyerekeimnek ostobaságokról beszéljenek az iskolában és átmossák a fejét, azzal, hogy melegnek lenni normális dolog, én ebből köszönöm nem kérek, é asszem ezzel még jópár magyar ember így van, hála az égnek
a hülye EU meg csináljon, amit akar, ott kéne hagyni ezeket, mert csak dirigálni tudnak, ostobák gyülekezete
és mielőtt itt bárki is betámadna, nem, nemvagyok fidesz bérenc, sem Orbán rajongó, csupán elegem van az EU ámokfutásaiból
#6 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!