Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi ez a szivárványos mizéria,...

Mi ez a szivárványos mizéria, a focimeccseken, mostanság ?

Figyelt kérdés
Nemértem

2021. jún. 24. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Homoszexuálisok meg a Black Lives Matter zászlaja. Népszerűsíteni kell ezeket a dolgokat, mert különben egy "rasszista, fajgyűlölő náci" leszel.
2021. jún. 24. 15:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Hú,,, ezt az állatok nem csinálják!!
2021. jún. 24. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Így van ez már minden filmben/sorozatban, sportban, politikában, az utcán, az interneten, de még a játékokban is kötelező elemmé vált.

Most már homofób, transzfób, náci, rasszista, szélsőjobboldali, konzervatív leszel ha a melegek fülébe jut akár csak egy rossz szó...

1 év alatt nagyot fordult a világ, de ennek is meglesz a böjtje.

2021. jún. 24. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem csak a meccseken már szinte mindenhol
2021. jún. 24. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy amiatt van, mert a magyar törvényhozók elfogadtak egy homofób törvényt, amit egyre többen (EB, EU, UEFA, München, Németország, rengeteg szervezet stb.) kritizálnak és emiatt van ilyen sok szivárvány a magyar meccseken.
2021. jún. 25. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

#5, és ezeknek az országoknak mi közük van az egészhez?

a németek a legundorítóbbak, a hülye felfogásukkal csak kritizálni tudnak, inkább maradjanak kussba, semmi közük nincsen ahhoz, ami itthon zajlik

ami volt a szerdai meccsen az vicc, azok a nyomorultak szivárványos zászlóval mentek ki, mert ellenünk játszottak

kérdem én...mi közük hozzá?

ők elfogadják, legyen, de ha mi nem, akkor ne kezdjenek el minket provokálni ezzel, mert semmi közük nincsen hozzá, törődjenek a saját dolgaikkal

2021. jún. 25. 14:43
 7/11 anonim válasza:
44%
lol már hogy ne lenne közük, ne legyünk már ilyen sötétek. EU tagállama vagyunk, így van hozzá közük. Meg is szavazták a kötelezettség szegési eljárást Magyarország ellen, elveszik lehet az EU-s pénzeket, és a törvényt meg deaktiválják.
2021. júl. 12. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
34%

#7, ki kéne szállni ebből a szenny EU-ból

amit mostanság művelnek az valami nevetséges

deaktiválják?

okés, csinálják

de én továbbra se fogom engedni, hogy a gyerekeimnek ostobaságokról beszéljenek az iskolában és átmossák a fejét, azzal, hogy melegnek lenni normális dolog, én ebből köszönöm nem kérek, é asszem ezzel még jópár magyar ember így van, hála az égnek

a hülye EU meg csináljon, amit akar, ott kéne hagyni ezeket, mert csak dirigálni tudnak, ostobák gyülekezete

és mielőtt itt bárki is betámadna, nem, nemvagyok fidesz bérenc, sem Orbán rajongó, csupán elegem van az EU ámokfutásaiból

#6 voltam

2021. júl. 12. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Habár vannak dolgok amiket szükséges lenne tanítani az iskolában, a deviancia pont nem sorolható azokhoz a dolgokhoz...
2021. júl. 12. 16:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Látom már megbüntették a Magyart!
2021. júl. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!