Áruljátok már el, hogy mire jó ez a kockahas mizéria?
Figyelt kérdés
Azt hiszitek jól fog mutatni a strandon a nulla comb, nulla váll, nulla csuklya mellett? Felsőtest úgy ahogy kinéz, alul meg pàlcika lábak. Csak nevetség tárgya lesztek. Ja és ezt nőként kérdezem!2019. máj. 18. 10:18
1/8 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy miért gondolja egy pasi, hogy ellenállhatatlan, amikor kockahasa van, de közben meg buta, mint a tök? Agyra miért nem akar senki sem gyúrni? Nem létezik szexibb egy okos pasinál.
2/8 anonim válasza:
És ha ez fordítva van? Mondjuk ha egy 3 éve erőemelő egyén aki eddig bloatmaxxx-ba nyomta, benga izmokkal de sz*r szálkássággal áprilisban úgy döntött hogy erre a nyárra lepucolja a zsírt és csinál egy tónusos, esztétikus fizikumot miközben megtartja az izomtömeget? :D
3/8 anonim válasza:
Ezek olyan pózer fucsurok csak.
Erő semmi nincs , csak megy a facéra a kép.
De ugyan azok mint csajokban a kacsa száj, meg a felfújt lufi mell.
Ezek egymásnak akarnak tetszelegni nem a normális embereknek.
4/8 A kérdező kommentje:
#2 annak van annyi tapasztalata, hogy nem itt kérdez :) Meg rajtuk látszik is, hogy van izom. Nekik nincs pálcika lábuk :D Hozzánk is járnak a terembe erőemelők, hát némelyiknek olyan lába van mint az én derekam, vagy még nagyobb is. De nyilván a kérdésemben nem rájuk gondoltam :)
2019. máj. 18. 11:40
5/8 anonim válasza:
Sokkal könyebb kockás hasat varázsolni, mint vastag combot.
Sokkal több nőnek tetszik a szálkás szolid izomzatú test, mint egy-egy böszme vastag láb vagy izmosabb felsőtest.
Az első mondatra pedig leírom az ősi választ, ami teljesen megállja a helyét. Nadrág.
6/8 anonim válasza:
A nők túlnyomó többsége meg csak a seggét edzi, mellette órákig taposóznak és bicikliznek, annak sincs sok értelme.
7/8 anonim válasza:
Én pont fordított hozzáállással vagyok, talán azért is, mert kisiskolásként rettenetesen vézna fiú voltam, nemhogy kockák, de bordák meg még a foggyökerek is kirajzolódtak olyan beesett képem volt, botsáska végtagokkal párosítva... Lehet, hogy most ez a divat, kár, hogy korábban nem az volt, és én utáltam úgy magamat. Na azóta jó pár év kínlódással felküzdöttem magamra 25-30 kilót, van deltás hátam, izmos karom, erőm pakolni százával a cementes zsákokat, 45-ös vádlim és 65-ös combom (átlag fiatal 50-enynéhányas combokkal mászkál), viszont eszem ágában a tömegelést szálkásításba fordítani, mert soha többé nem szeretnék vékonyabb végtagokat egyetlen egy centivel sem, és az izom se fejlődjön vissza. De így van hasam is, egyre nagyobb. Az a ruhában még (talán) nem látszik, anélkül meg már elég ciki kategória, főleg így nyárra. Engem nem zavarna, csak hát mit tudom én, nagyon az ellenkezője divatozik mostanság... Na ez meg a másik véglet. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ilyen áron is inkább az erősebb, testesebb srác kéne némi pocakkal, vagy mégis inkább a kockahasú?
8/8 anonim válasza:
Rossz kategóriában kérdezed, a fogyókúrásban vannak ilyenek. Itt aki normális az nem a kocka has körül forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!