Váltanátok vagy nem ?
10 éve kézilabdázok és eddig úgy éreztem előre haladok, de ebben az évben semmi sem úgy alakult ahogy elterveztem. Úgy érzem visszafelé haladok és sose fogom elérni a céljaimat amit kitűztem magam elé. Eléggé maximalista vagyok és eddig mindent megtettem ennek érdekében, de mégsem jön ki a lépés. Úgy érzem sosem fogom elérni azt a szintet amit szeretnék pláne ha most megegyet hátralépek. Szeretem ezt a sportot, de így már teljesen kezdem elveszteni a motivációm, amit eddig a célom elérése éltetett.
Több évig fociztam is és többször hívtak több helyre is de sose mentem, mert ott volt a kézi.
Elgondolkoztam rajta megéri-e így folytatni a kezit úgy hogy hátrafelé lépek vagy inkább hagyjam abba és kezdjek bele a fociba, hátha abba sikerülne elérni a céljaimat.
Mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!