Váltanátok munkahelyet, vagy nem?
Ami ellene szól: egy helyen dolgozunk a párommal, akivel szakítottunk, nagyon rossz minden nap látni. Az irodában teljesen egyedül vagyok, nagyon nem szeretem a magányt, nincs kihez szólnom szinte egész nap, rossz kedvű vagyok emiatt mindig. Az egyik vezetővel nem túl jó a kapcsolatom, elég kellemetlen figura.
Ami mellette szól: nagyon jó helyen van, nagyon meg vannak velem elégedve, a főnök rendes és korrekt velem, a magam ura vagyok, nem gond ha néha kiugrok valahova napközben, magát a munkát szeretem, barátnőm itt lakik nem messze, home officeban dolgozik, ki szoktam ugrani ebédelni, így van kihez szólnom napi egyszer.
Nem tudom eldönteni, hogy a jó vagy a rossz van túlsúlyban. Ti hogy döntenétek, mi alapján? Attól is félek, hogy ha váltok, akkor esetleg rosszabbat találok, nem lesznek rendesek a kollégák, vagy bármi egyéb miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!