Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti ez esetben váltanátok...

Ti ez esetben váltanátok munkahelyet?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk lefokoznának a csapaton belül. Eddig senior pozícióban voltál (így is vettek volna fel anno), de mostantól junior lennél és junior kollégát léptetnék elő seniornak.

Az ok: 1-2 feladatkört nem tanultál meg időben, de a többi feladatodat jól végzed el.

Nem velem történt meg csak érdekel más véleménye is.

2019. okt. 5. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,ha szeretek ott dolgozni jó a csapat,fizetés is oké akkor nem, ha rossz a csapat,nem szereted és a fizetés sem jó amint lehet el mennék.
2019. okt. 5. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha jogos volt a lefokozás akkor már csak az egóm miatt elkezdenék hajtani, hogy visszakapjam a régi pozíciómat.
2019. okt. 5. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Minden más (munka)körülményt is mérlegelnék.

Beleértve azt is, hogy ha nem elégedettek velem, akkor lehet, hogy előbb-utóbb ők küldenek el. Ezt pedig jó volna megelőzni.

De ha elmennék onnan, akkor is csak akkor mondanék fel, amikor már megvan az új munkahelyem.

2019. okt. 5. 18:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Az én szemszögemből nézve nem volt jogos a lefokozás, viszont semmi esély a régi pozi visszaszerzésére
2019. okt. 5. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. okt. 5. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Na, kicsit kifejtem, mit mérlegelnék (ami most hirtelen eszembe jut).

1. Általános munkahelyi légkör, kollégákkal való kapcsolatom.

2. Főnök folyamatosan érezteti az elégedetlenségét, vagy ezzel a lefokozással elintézettnek tekinti a dolgot és az új pozíciónak megfelelő dolgokat várja el tőlem, és emberileg elismer, ha azt teljesítem.

3. Mekkora a fizetés az új pozícióban.

4. Milyen messze van a munkahely a lakóhelyemtől, mennyi az utazási idő, milyen a munkabeosztásom. Mennyire rugalmasak, ha kéredzkednem kell. Mennyire gyakori a túlóra, milyen mértékű, mennyire jelzik előre, szóval mennyire tudok rendelkezni a délutánjaimmal.

5. Szabadság kivételénél mennyire rugalmasak.

6. Mindezeket más munkahelyen mennyire kapnám meg.

Ezen felül mérlegelném, hogy ez a lefokozás lehet-e előjele egy későbbi elküldésnek.

Amúgy nem vagy lépéskényszerben (ill. akivel ez történt). Ki lehet várni, 1-2 hónap alatt hogyan alakul pl. a főnök hozzáállása a lefokozott dolgozóhoz. Aztán lehet döntést hozni, és ha álláskeresésre szánja el magát az illető, akkor is van ideje kivárni a jobb munkahelyet, nehogy még rosszabb helyre kerüljön.

2019. okt. 5. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Váltanék mert nem tenne jót az egómnak. Nem lenne esélyen hogy újra senior legyek...felesleges lenne ott maradnom. Úgy érezném csak magam égetem be.

Viszont tanulnék az esetből és legközelebbi munkahelyen minden feladatkört betanulnék időben, akármilyen nehezen menne.

2019. okt. 5. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Megtörtént velem, és felmondtam.

Velem az volt a problémájuk, nehéz velem együtt dolgozni, mert mindig van véleményem. Amúgy grafikus vagyok. Én öt éve dolgoztam ott, a kolléganő pedig egy éve, de fölém helyezték, nem viseltem el, most már máshol vagyok.

2019. okt. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!