Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valtanatok ez esetben termet?

Valtanatok ez esetben termet?

Figyelt kérdés
Eleg kellemetlen helyzetbe kerultem. Fizettem szemelyi edzesert, de az edzo unott fejjel a mobiljat nyomogatta vegig, mindezt alkalmankent 4200 Ft-ert. Egy masik odajaro vendeg meg is mondta, hogy vegug szabalytalanul csinaltam egy gyakorlatot, es siman leserulhetttem volna, de az edzo csak a telefonjat nyomkodta vegig, nem szolt. Szova is tettem neki, majd vegul en lettem a hisztis s...fej, ezt elmondta mindenkinek es most mar a portascsaj is flegma velem. A terem jo, raadasul egy masik egysege a munkahelyem szomszedsagaban van, szoval h ugy jon ki a melo, akkor oda is tudok menni, mivel a termek kozott van atfedes. Jart valaki hasonloan?
2016. nov. 11. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs más edző?
2016. nov. 11. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
En azt gondolom, az edzes tobbek kozott kikapcsolodas is. Stressz levezeto is. Ha ugy jarsz oda, hogy nem erzed magad komfortosan, frusztral a kozeg, akkor valts. En pl ezert nem jarok a Cutker Goldba, mert megorulok a tomegtol, pedig 5 percre van a munkehelyemtol es nagyon jol felszerelt. De nem birom ott elviselni az embereket. Inkabb jarok kisebb csaladiasabb terembe, ahol nem a nyalveres megy.
2016. nov. 11. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

*Cutlet.

Egyebkent tom igazad van. Ennyi penzert elvarhatja az ember, hogy abban az egy oraban csak vele foglalkozzon az edzo. De sajnos sok ilyet hallok.

2016. nov. 11. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

*Cutler :DDDDD

Harmadjara csak sikerul.

2016. nov. 11. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azért bekú,nám a szélvédőjét. Igazad van ne foglalkozz vele. Portás csajnak is szólhatsz hogy mi a probléma. De ha nem tudsz túllépni rajta akkor válts.
2016. nov. 12. 02:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? :) Én Baranya megyében élek,kis város,kis terem,gyengén felszerelt,de maga a hangulata tetszik,és még mindig nem fűtenek,csak fent a portán,alagsorban van a terem... :DDD De elviselem,meg nincs is más.4200at meg egy olimpikon nem kér el,mármint egy személyi edzésért nem,hogy egy ilyen kis jött ment koxolt veréb aki téged edzett..ráadásul helytelenül... :) Szerintem ne foglalkozz az ilyen flegma p*nciba bevág a cicanacis portáslányokkal...Guggolni fekve nyomni meg felhúzni is tudok helyesen,meg tudom az alapokat,ilyen erővel én is leedzhettelek volna.. :D INGYÉ
2016. nov. 12. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!