Fritz János kérdése:
Tervezek magamnak iletve a barátaimnak épiteni egy kiss termet ahol edzhetünk és ha jól megy tovább tudjunk lépni nagyon szintre?
Figyelt kérdés
Ehhez mien gépekre lenne a szükségem hogy egy komplet edzést végre tudjunk hajtani ? Minden izom csoporthoz,iletve olyanokar kérek amiket lehet vásárolni szaküzletekben iletve otthon elkésziteni ?2016. szept. 5. 17:38
4/10 Cortez70 válasza:
Igen, ezek a legfontosabbak. Szerelhető egykezesek, de nem nokedli súlyra, hanem minimum 50-50 kilósra felpakolható legyen. Rúd, 200 kilónyi tárcsa, pad, guggoló állvány. A többi meg extra, pl ezekhez egy csigás gép.
5/10 anonim válasza:
50 kilós egykezest mire használjátok?
6/10 Cortez70 válasza:
Egykezes evezésre. Csuklyázni meg két 60-ast használok.
7/10 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszokat ! Én nekem ilyenek is vannak tervben hogy "huzodckodo" ,scott pad,kombinált kondigép,
iletve ilyesmikre gondoltam mert ezzek is nagy segitséget tudnak nyujtani a célom elérésében hogy ne keljen senkinek eljárni meszire ha nem csak át jön és tudja csinálni amit szeretne !
2016. szept. 5. 18:39
8/10 likebike válasza:
Se scott-padot,se húzódzkodót,se gépet ne vegyél.Amit mondtunk,azt vegyed először:rúd,fekpad,erőkeret,egykezes súlyzók és sok súly.Utána vehetsz csigás gépet meg más +-t.
10/10 anonim válasza:
na meg húzódzkodót azt barkácsolni is lehet magadnak, azért nem kell több ezret kiadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!