Váltanátok munkahelyet akkor, ha alig van mit csinálni napközben? Ki volt már ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 17:51
1/17 anonim válasza:
Persze, semmit nem fejlodok szakmailag, ha nem csinalok semmit egesz nap.
2/17 anonim válasza:
Attol függ, home officeba "dolgozni" eleg jo lehet igy...
4/17 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok, jó végzettséggel és nyelvtudással, hamar tovább tudnék szerintem állni. A fizu itt átlagos, nem nyaggat senki, de csak úgy nem, mintha nem is léteznék... A munka napi 3 óra alatt elvégezhető, de bent lenni vagy ho-ban 5-ig elérhetőnek kell lenni a telefonok miatt, ha vannak.
2021. máj. 10. 18:09
5/17 anonim válasza:
Mivel van a gond? Azzal hogy bent kell lenni 5-ig?
6/17 anonim válasza:
Igazad van, nem lehet minden tökéletes. De az, hogy semmittevésért még fizetést is kapsz, ráadásul nem éhbért, elég közel van hozzá. Én biztos, hogy nem váltanék, minden álmom egy olyan munka, aminél minden feladatot el lehet végezni az előírt munkaidő alatt kapkodás nélkül.
7/17 anonim válasza:
nem, de bevinném egy laptopom és a saját vállalkozásomat építeném a maradék 6 órában.
8/17 anonim válasza:
Én váltanék, semmi sem utálok jobban, mint unatkozni és a semmittevést. Nekem egész nap van mmit csinálni, pikk-pakk eltellik a 8 óra
9/17 anonim válasza:
Én voltam már ilyen helyzetben, váltottam.
10/17 anonim válasza:
Én 18 éve így dolgozok (nem elírás, 18 éve) és semmi pénzért nem mennék sehova.
A heti össz munkám nem tölt ki egy fél munkanapot se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!