Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanátok munkahelyet akkor,...

Váltanátok munkahelyet akkor, ha alig van mit csinálni napközben? Ki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
kérdező, 10-es mit dolgoztok h ennyire laza? ilyet melóhelyet én is akarok
2021. máj. 10. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
Állami protkós helyeken ismerek ilyeneket
2021. máj. 10. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

"Állami protkós helyeken ismerek ilyeneket"

Félig talált. Állami de nem protkós.

Nulla ismeretséggel kerültem ide be anno. Az utcáról csak úgy.

2021. máj. 10. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
A hajtós helyek nagyon stresszesek, ezerszer inkább egy ilyen.
2021. máj. 10. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Az én munkám is ilyen, nagyrészt semmittevéssel telik el, viszont cserébe rendkívül fos a fizetés is. Napi kb. 1-2 órát dolgozok valójában a többit netezéssel, olvasással töltöm. Beiratkoztam ismét egyetemre, de nem látom különösebb értelmét így sem az egésznek.

Az a baj nincs lehetőség feljebb lépni, nem tudok többet keresni és sajnos a kényelem nagy úr. Főleg, hogy a cég közel van, csak 8 óra a munkaidő, nem nagyon csesztetnek semmivel stb.

Váltanék, de nem könnyű, egyrészt jó eséllyel csak fos gyári melókra (sori munkás) tudnék elmenni és nem keresnél érdemben többet.

Szóval kicsit úgy érzem meg vagyok lőve...

Szerintem ha van lehetőséged akkor válts, akár kevesebb pénzért is, de olyan helyre, hogy legyen lehetőség fejlődni, továbblépni. Hosszú távon megöli az embert ez fajta meló. Inkább stresszelnék, minthogy céltalanul ellegyek egy ilyen munkahelyen.

2021. máj. 11. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem okoz kihívást a munkád és nem szereted érdemes váltani.
2021. máj. 13. 00:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Minden álmom egy ilyen munkahely, ahol munkaidőben is van időm a saját életemmel, gondolataimmal foglalkozni, meg kávézni. Legjobb dolog. Úgyhogy ha megtalálom, valószínűleg onnan megyek nyugdíjba, de még nyugdíj mellett is visszajárnék :D
2021. máj. 25. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!