Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok hozzá hogy a...

Mit szóltok hozzá hogy a Schalke 04 kiesett a Bundesligából?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon helyes. Csupa 0-0-t játszottak. Ilyen csapatoknak semmi keresnivalójuk ott. A focit gólra játsszák, nem arra hogy teljen le valahogy a 90 perc.
2021. ápr. 25. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Meglepőnek tartom, mert amikor focit kezdtem nézni, a Schalke kifejezetten erős csapatnak számított.

Nyilván megvan az oka a hanyatlásnak, az eredményeik pedig önmagukért beszélnek.

2021. ápr. 25. 19:13
 3/6 anonim válasza:
100%
Ahogy elnézem, a Hertha is követi
2021. ápr. 26. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Erősen rezeg a léc. Most ők ugye karanténban vannak, aztán jön az erőltetett menet, sok meccset kell lezavarniuk rövid szünetekkel közöttük.

A versenytársaik gyűjtögetik a pontokat közben ott alul, szóval egyre kevesebb esélyük van.

Láttam néhány Hertha-meccset ebben az idényben, sajnos a játékuk sem olyan, hogy nagy tételben fogadni mernék a bentmaradásukra.

2021. ápr. 26. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Örülük hogy kiestek, megérdemelték! Nem szeretem azt a csapatot...
2021. ápr. 27. 13:39
 6/6 Sanker ***** válasza:
71%

Sajnálom őket, nekem szimpatikus csapat. Hát elég szomorú, hogy idáig jutottak, többet érdemelnek, legalább a dobogóért kéne harcolniuk. Sajnos amíg ilyen idióta a vezetőség, addig nem fog javulni a helyzet. Edzőket, játékosokat herdálnak el évek óta, néhány játékos pedig cserbenhagyta őket. Az idei szezonra pedig teljesen szétestek. Pedig baromi jó csapat lenne még most is, Neuer, Fuchs, Kabak, Höwedes, Rafinha, Sané, Meyer, Draxler, Goreztka, Choupo-Moting, Embolo. Rajtuk kívül még ott lenne Nübel, Kehrer, Matip, Oczipka, Harit, McKennie, Rudy, Bentaleb, Konoplyanka, Stambouli, Caligiuri, Pukki meg néhány fiatal. Ez simán dobogós csapat lenne.

Remélem jót tesz a csapatnak 2-3 év másodosztály és megtisztulnak, rendbe rakni a csapatot és irány vissza a Bundesligába meg Európába.

2021. ápr. 28. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!