Mit fog csinálni a Herthával Dárdai? Ősszel is vele vág neki a csapat a bajnokságnak?
Most van befektető a Herthánánal, úgyhogy lehet jó játékosokat venni.
Odaérnek majd Bajnokok Ligáját érő helyre a bajnokságban?
Szerintem az EL meglehet, de a BL már nem. Én Pali helyében tuti nem mentem volna vissza, ettek volna meg azt amit kifoztek.
Amugy eddig drukkoltam hogy essenek ki, mostmar megint kell drukkolnom hogy induljanak felfele :D
Ez nagyon jó kérdés de van még egy Bundesligás csapat akinek lehet szurkolni :D
Eddig a Dortmund, Bayern alap favorit volt, a Leipzig csak Guláék miatt, a Freiburg Sallai miatt és most jön a Hertha Dárdai miatt :D
Egyszerre szurkolni a Dortmundnak meg a Bayernnek?
Ez olyan mintha DVTK és Nyíregyháza-szurkoló lenne valaki, vagy Fradinak, meg az Ujpestnek is szurkolnál.
https://www.youtube.com/watch?v=M31jeUEJvmg
Ezeket a szurkolókat is birom.
A magyar érdekeltségűeknek meg szorítok.
Bocs, félre fogalmaztam. Élvezetes, látványos a játékuk ezért követem őket. Ebből adódóan pedig favoritok is.
Szurkolni igazán csak a magyar válogatottnak szoktam. A magyar tagú külföldi csapatoknál inkább azért szorítok, hogy maga a magyar játékos legyen top formában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!