Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az ilyen Schalke meg Mainz...

Az ilyen Schalke meg Mainz féle csapatok mit keresnek a Bundesliga I-ben?

Figyelt kérdés
A mai meccsük is te jó ég, szerintem a sportágat se tudták mit játszanak, állítom a fele azt hitte kosármeccsen van vagy én nem tudom, az a 0-0 is amit össze alibiztek, a német első osztályú bajnokságban ez a színvonal? Mit keresnek ilyen ultragáz csapatok a Bundesligában? Ez kb. magyar megye III, ott vannak ilyen színvonalú találkozók meg eredmények. Ezeket szerintem a Bayern 12 góllal tömné ki B csapattal felállva. Hogy vannak ezek az első osztályban? Még a másodosztályban is jóindulattal engedném őket indulni.

2021. márc. 6. 01:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Amint láthatod, egyik sincs a tabella előkelő helyein, valószínűleg ki fog esni mindkét csapat. A Schalke egy nagyon jó kis erős csapat volt évekkel ezelőtt, még Bajnokok Ligája negyeddöntőt is játszottak. Jó erős keretük volt, de a nagyobb klubok szétkapkodták, lecsaptak a jó formában lévő játékosokra. Gondolok itt: Draxler, Sané, Huntelaar, McKennie, Goretzka, Bentaleb, Farfán, Naldo, Embolo, Kolasinac, Kabak, stb. Akik elmentek, nem tudták olyan minőségben pótolni, így egyre lejjebb csúsztak csapat szinten, és most ennek isszák a levét. A Mainz pedig sosem volt egy kiemelkedő csapat. Viszont azt nem mondanám, hogy a Német Bundesliga egy gyenge bajnokság. az első 6-8 elég sok országban megállná a helyét.
2021. márc. 6. 02:58
 2/5 anonim ***** válasza:

miért:dvtk-mtkra mit mondanál?!?tegnap volt.....

amúgy az Élet nagy kiegyenlítődése itt is beigazolódott:most annyian vannak nézők nemzetközi viszonylatban is mint itthon...

"az Öröm utca örömtelen..."

2021. márc. 6. 06:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyilván ők a liga leggyengébb csapatai közt vannak, de nem azért mert 0-0-át játszottak egymással.
2021. márc. 6. 07:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért ne felejtsuk el a schalkenal mennyi hianyzo is van, ha nem lenne ennyi hiányzó előrébb lennének, kár értük mert drukkolok nekik azért hogy bent maradjanak
2021. márc. 6. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontokat. De láthatóan keveset találnak.

:)

2021. márc. 6. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!