IFFHS szerint az Olasz foci a legerősebb. Te mit gondolsz?
Aki figyeli a focit észrevehette, hogy az utóbbi években a bajnokság sem olyan sima az olaszoknál, össze vissza verik egymást a csapatok.
Az európai kupákban is nagyon erősek, Inter bl döntő, Atalanta el győztes, legutóbb az Atalanta egyenlő ellenfele volt a Barcának is néhány napja.
Most hirtelen ezek a példák jutottak eszembe...
Tudom lesz aki a PL-t fogja legerősebbnek mondani, amire én is hajlanék ha logikusan nézzük.
A Pl csapatok a leggazdagabbak, és ha akarják megveszik a legjobb játékosokat, akiket az Olaszok sosem tudnának.
Ez alapján ha ott játszanak a legjobb játékosok, akkor az a legerősebb...
DE! De nem elég ha egy csapat sok egyénileg kiemelkedő játékosból áll, mert az még nem egyenes út a győzelemig.
Pl Chelsea, vagy mostanában a City.
Hiába a nagy nevek, ha az akarat a tűz hiányzik, amiben pedig az Olaszok az erősebbek.
Sokszor van, hogy egy kiscsapat legyőz egy top top csapatot és azt az akaratukkal teszik.
Neked mi a véleményed?
Csak azokat tudják megvenni, akik a pénzért vehetők... Akiknek a lelke nem eladható pénzért, ott hiába.
Am sztem a legerősebb bajnokság, figyelembe véve az egyes szakmai kompetenseket, a Serie A.
Először definiálni kellene hogy mit jelent az hogy egy bajnokság "erős". Enélkül nem tudom hogy mennyi értelme van erről beszélgetni.
Az IFFHS hogy számolta ki, hogy a Serie A a legerősebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!