Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kajak ez a legerősebb stílus...

Kajak ez a legerősebb stílus sokak szerint itt? XD

Figyelt kérdés

Ha ezek után a videók után is szerintetek ez a legjobb stílus akkor ott bajok vannak!

https://www.youtube.com/watch?v=TDp1nzFeZl8&feature=share

https://www.youtube.com/watch?v=TDp1nzFeZl8&feature=share

Szerintem egy vicc, főleg a reklámja! Érdekes, a boxnak, birkózásnak és a többi küzdősportnak nem kellenek reklámok, meg ilyen fényesítések, ott edzeni kell és megtapasztalod amit itt csak leírnak!

2017. febr. 18. 11:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez hihetetlen, lementettem a linket, köszönöm :D :D

Ekkora habit :D

2017. febr. 18. 13:31
 2/15 anonim ***** válasza:

1) senki nem gondolja úgy, hogy a Wing Tsun lenne a legerősebb stílus.

2) más a küzdősportok és a harcmu

2017. febr. 18. 14:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Ó, hogy ****

Tehát...

2) más a küzdősportok és a harcművészetek rajongótábora. Sajnos a Wing Tsun egy olyan Kung-fu stílus, ahová a puhány kislányokat is felveszik, azokat meg nem lehet megütni, mert akkor nem jön többet. Kínába kiment két Boxoló, egyik ment Leung Tinghez, másik pedig egy Wing Chunoshoz, Leung Tingnél és a másik mesternél is mindkettő szépen össze lett verve. Annyi, hogy Leung Ting a tradicionálisabb úton tanít, így a sparring nem az első edzésen kezdődik. Ez rövidtávon hátrány, hosszútávon viszont már nem.

Azonban a stílussal semmi baj, az oktatással vannak problémák.

2017. febr. 18. 14:05
 4/15 anonim ***** válasza:

"Érdekes, a boxnak, birkózásnak és a többi küzdősportnak nem kellenek reklámok, meg ilyen fényesítések, ott edzeni kell és megtapasztalod amit itt csak leírnak!"

Ide a keleti stílusokkal abszolút tapasztalatlanok írnak olyan dolgokat, amiket ők találtak ki. Mert ha küzdöttek volna a saját szabályrendszerükön kívül minden Magyarországon lévő Kung-fu mesterrel, akkor rendben van, hogy véleményeznek, de mondjuk teljesen más is lenne a véleményük. Magyar Honvéd volt hajlandó lefáradni egy Wing Tsun edzésre és most úgy érzi, hogy mivel elvert egy 5 éve Wing Tsunozó haladót, az összes Kung-fu stílust ismeri és mindegyikkel ugyanilyen harca lenne. De például a Hung-Gar edzésre, ami híres a jó oktatásról és tapasztalt mesteréről, vagy a Choy Lay Futra, amire ugyanez igaz, oda már nem megy le. Hogy miért, azt kérdezd meg tőle. A lényeg, hogy fel kéne ismerni, hogy az oktatással vannak bajok és nem a stílusokkal, de ha te erre nem vagy képes, akkor el kell fogadni, hogy valaki viszont igen. Mindenesetre, nyisd ki a szemed kicsit és gondolkozz el azon, hogy a Boxolóknak milyen állat jó edzésük van, ugye? Minden nap lehet menni, egyszerű a stílus, kemény izomzati és állóképességi edzések vannak, tele sparringgal. De azért a szar oktatásban lévő Kung-fu és Karatésok a ringen kívül méltó ellenfeleik...kicsit mutat valamit, bár az igaz, hogy becsukhatod a szemed és nem kell ezt is figyelembe venned, végülis kinek mi, valakinek elég az, ha az interneten fotelharcosok agymenését olvasgatja.

2017. febr. 18. 14:14
 5/15 A kérdező kommentje:

XD én nem azt tapasztalom.

A kung fusokat meg a karatésokat utcán még egy talpra esett átlagember is elveri.

2017. febr. 18. 16:35
 6/15 anonim ***** válasza:

"A kung fusokat meg a karatésokat utcán még egy talpra esett átlagember is elveri."

Sőt! Egy fekete öves karatést is LAZÁN elver egy keményebb fizikumú és agresszívabb átlagember.

2-4 éves boksz/birkózás/muay thai/BJJ/savate tudással simán el lehet verni olyat aki 10-15 éve kungfuzik/karatézik/aikidózik.

Ez tény. Haladó -azaz 2-3 éve - bokszolók lazán sz*rráverik sparringokon a 4-5. mesterfokozatú wing tsunosokat.

2017. febr. 18. 18:01
 7/15 anonim ***** válasza:
2017. febr. 18. 18:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Egy ilyen wing tsunos palánta emberkedett a héten pont egy szórakozóhely előtt. Elkaptam a nyakát azt beleraktam a betonba. Én semmilyen küzdősportot nem űzök sajnos, a gyerek ott keménykedett a 2 év wt-jével. Innentől én semmilyen hitelt nem vagyok hajlandó adni ennek.
2017. febr. 18. 18:12
 9/15 anonim ***** válasza:

"Kínába kiment két Boxoló, egyik ment Leung Tinghez, másik pedig egy Wing Chunoshoz, Leung Tingnél és a másik mesternél is mindkettő szépen össze lett verve."

Ki ne találj már hülyeségeket. Soha egy bokszoló sem ment ki Kínába a Leung Tinghez.

2017. febr. 18. 21:36
 10/15 A kérdező kommentje:

Igen 8-as, csak tudod ő át lett verve ezzel a kamuval.

Egy bokszolóval, thai bokszolóval ez nem menne!

2017. febr. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!