Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kajak ez a legerősebb stílus...

Kajak ez a legerősebb stílus sokak szerint itt? XD

Figyelt kérdés

Ha ezek után a videók után is szerintetek ez a legjobb stílus akkor ott bajok vannak!

https://www.youtube.com/watch?v=TDp1nzFeZl8&feature=share

https://www.youtube.com/watch?v=TDp1nzFeZl8&feature=share

Szerintem egy vicc, főleg a reklámja! Érdekes, a boxnak, birkózásnak és a többi küzdősportnak nem kellenek reklámok, meg ilyen fényesítések, ott edzeni kell és megtapasztalod amit itt csak leírnak!

2017. febr. 18. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8-as. Ok elhiszem. Nagyon jó Kung fu-s lehetett ha ilyennel "keménykedik" avagy hazudik te meg nagyon jó ember lehetsz :D most akkor minden 2. keménykedő embert beépítesz a betonba ha keménykedik? :D
2017. febr. 20. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy mivel bokszot ad a tv is az azért elég nagy reklámot kap. Ezáltal azt mindenki ismeri. Birkózást lehet kevesebbet ad a tv de azt szerintem minden általános iskolában szoktak REKLÁMOZNI. Most akkor ha reklámoznak egy új mondjuk Fordot az is "érdekes"? Nyilván amit ha máshogy nem lehet akkor reklámokkal kell ismertetni, de erre gondolom nem gondoltál :D
2017. febr. 20. 15:33
 13/15 A kérdező kommentje:
De a bokszra meg a birkózásra nem modják hogy ilyen kemény meg olyan kemény, hanem látod a művelőjén. Ellenben a kung fura csak mondják.
2017. febr. 20. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:
11-es, nem, egy 2 hónapja boxoló egyén valószínűleg felmosta volna velem a fél astoriát. Én csak ezt a wing tsun féle szart nézem le ezek után.
2017. febr. 20. 17:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Inkább nem szólok bele :D
2017. febr. 20. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!