Rögbizni szeretnék de nem tudok sok mindent róla. Tudom, hogy megszélesedik majd a vállam, meg ilyenek, de biztosan izmot is csinálok. Vajon fogyni is lehet közbe? Hogy zajlik egy ilyen edzés?(7es röghby)
Szia, remélem már kezdtél vele mióta feltetted ezt a kérdést, én 10 éve rögbiztem (azért most már nem mert túl elfoglalt vagyok az egyetem miatt, de ha végzem a mesterképzésemet simán fogok tovább játszani), 15-ös rögbit játzsom de ugyanazok a szabályok, csak többen vagyunk a pályán és hosszabbak a meccsek. Képzeld én 180 centi és 60 kiló vagyok, akár 160/45 mikor U14-ben voltam, és semmi gond sem volt soha vele (11/14/15-ösként játszom), mégis elég izmos lettem a rögbinek köszönhetően, a mai 60 kilóból talán 5 kiló zsír van de ennyi, az edzéseink mindig nagyon durvák voltak, többször azt hittem eközben, hogy meghalok, de most hálás vagyok, hogy így épült a testem. Őszintén mindegy mik a méreteid, mindig fogsz tudni egy helyet ami megfelel. Pár évvel ezelőtt regionális bajnokok lettünk (Lotáringiai-Elzászi-Luxemburgi liga) és utána sokan jöttek a klubba, olyanok is voltak, akik elhízottak, és úgy találtam, hogy gyorsan fogytak, volt egy báratom aki 20 kilóval fogyott 2 év alatt (90 volt és 70 lett). Ami szerintem a legjobb ebben a sportban az a hangulat a csapattársakkal :D
Amúgy most szinte 17 éves vagyok ha számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!