Jaoksa kérdése:
Pingpong,Asztalitenisz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdésem az lenne,hogy hol tudnék Budapesten normális körülmények közt pingpong edzésre jelentkezni?Vagy tudtok e ilyen egyesületről Budapest belvárosában akik foglalkoznak pingpong oktatással?Nemrég kezdtem el újra játszani és sokat fejlődök mert van itthon hozzá asztalunk ütők stb,de úgy érzem több van bennem.2020. júl. 16. 00:28
1/1 g12laller válasza:
Helló!
Sajnos olyan egyesületről nem tudok ahol konkrétan edzés lenne, de van pár hely ahol tartanak oktatást (bár szerintem elég drága)
[link] (én ide járok, bár nem edzésre csak ütögetni, ha esetleg ahhoz is lenne kedved én szívesen játszanék valakivel)
[link] (ez jelenleg a vírus miatt zárva)
[link] (itt nem tudom hogy tartanak e külön edzést de vannak edzőik szóval lehet)
Hát ennyit találtam, bár úgy emlékszem amikor én keresgéltem még azért volt 1-2, de azokat most per pillanat nem találtam meg, bocsi.
Sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!