Kötetlen tollaslabdához keresek partnert. Lenne jelentkező?
Ha van kedved heti egy alkalommal (vagy amikor kedved van) tollaslabdázni a Margit szigeten/ Bikás parkban/ Campona környékén/ más budapesti helyszínen, írj nyugodtan! Én nagyon szívesen mennék, mert kikapcsol, átmozgat, jókedvre derít, de jelenleg nincs hozzá partnerem.
29/N Bp. (nem párkeresés céljából írtam ki a kérdést!)
Szia! Milyen szintű tollasra gondolsz? Az említett helyszínekből úgy tippelem, hogy csak egyszerű, kijelölt pálya és háló nélküli ütögetős tollasra, ez esetben ne is olvasd tovább a válaszom, ebben sajnos nem nagyon tudok segíteni.
Ha pályán és többnyire pontra játszanál, akkor esetleg érdekelhet: A BME sportcsarnokában (a Petőfi és a Szabadság híd között a rakparti út másik oldalán) van bérelhető tollaslabda pálya, mi ott szoktunk főleg a fiammal egyest esetleg 4-en páros mccseket játszani. Nem egyszerű szabad pályát foglalni emberi időben, de azért nem is lehetetlen. Most épp azon erőlködöm, hogy sikerüljön egy fix időpontot kibérelni heti 1-2 órára és akkor rendszeresebben tudnánk játszani. Van egyébként Pesten több egyesület is, de eléggé teltházasak éstöbbnyire a pesti oldalon vannak.
Van egy új kínai kezdeményezés, kifejlesztettek egy új labdát kifejezetten kültéri tollashoz, hogy ott is élvezhetőbb legyen a játék és ezzel többekhez eljusson a tollasozás lehetősége. Ennek air badminton, vagy air shuttle a neve, ugyanolyan ütővel lehet játszani, a pálya és a szabályok mások kicsit. Nemrég szereztem ilyen labdákat Dániából, mert itthon még nincs üzletekben és szeretnék készíteni olyan pályakijelölő szalagokat, amit könnyen bárhol le lehet rögzíteni és akkor ezzel már a szabadban is lehetne játszani. Meg persze háló is kell hozzá.Remélem hamarosan megvalósul, de még kell 1-2 hónap.
Ha érdekel valamelyik lehetőség jelezd, ha pedig tényleg csak kicsit ütögetnél valakivel, akkor sok szerencsét a keresgéléshez, biztosan összejön, okan szeretnek ilyen módon is tollasozni. Monjuk ez esetben is javaslom, hogy egyszer próbáld ki pályán, hálóval, mert sokkal nagyobb az élmény és az izgalom a dologban. Meg persze jóval fárasztóbb is:)
Üdv: Tamás
Nem tudom mennyire aktuális de én benne lennék viszont nem igazán vagyok jó benne szóval ez nem tudom mennyire akadály
21 éves vagyok és budapesti
Hű de régen jártam erre, nem is gondoltam, hogy érkezik még hozzászólás.
Igen, én csak laza ütögetésre gondoltam, pálya és pontszámolás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!