Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kötetlen tollaslabdához...

Kötetlen tollaslabdához keresek partnert. Lenne jelentkező?

Figyelt kérdés

Ha van kedved heti egy alkalommal (vagy amikor kedved van) tollaslabdázni a Margit szigeten/ Bikás parkban/ Campona környékén/ más budapesti helyszínen, írj nyugodtan! Én nagyon szívesen mennék, mert kikapcsol, átmozgat, jókedvre derít, de jelenleg nincs hozzá partnerem.

29/N Bp. (nem párkeresés céljából írtam ki a kérdést!)

2020. jún. 15. 21:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Persze ha tudtok olyan oldalt, ahol könnyebben találok, mint itt, ne tartsátok magatokban!
2020. jún. 15. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Milyen szintű tollasra gondolsz? Az említett helyszínekből úgy tippelem, hogy csak egyszerű, kijelölt pálya és háló nélküli ütögetős tollasra, ez esetben ne is olvasd tovább a válaszom, ebben sajnos nem nagyon tudok segíteni.

Ha pályán és többnyire pontra játszanál, akkor esetleg érdekelhet: A BME sportcsarnokában (a Petőfi és a Szabadság híd között a rakparti út másik oldalán) van bérelhető tollaslabda pálya, mi ott szoktunk főleg a fiammal egyest esetleg 4-en páros mccseket játszani. Nem egyszerű szabad pályát foglalni emberi időben, de azért nem is lehetetlen. Most épp azon erőlködöm, hogy sikerüljön egy fix időpontot kibérelni heti 1-2 órára és akkor rendszeresebben tudnánk játszani. Van egyébként Pesten több egyesület is, de eléggé teltházasak éstöbbnyire a pesti oldalon vannak.

Van egy új kínai kezdeményezés, kifejlesztettek egy új labdát kifejezetten kültéri tollashoz, hogy ott is élvezhetőbb legyen a játék és ezzel többekhez eljusson a tollasozás lehetősége. Ennek air badminton, vagy air shuttle a neve, ugyanolyan ütővel lehet játszani, a pálya és a szabályok mások kicsit. Nemrég szereztem ilyen labdákat Dániából, mert itthon még nincs üzletekben és szeretnék készíteni olyan pályakijelölő szalagokat, amit könnyen bárhol le lehet rögzíteni és akkor ezzel már a szabadban is lehetne játszani. Meg persze háló is kell hozzá.Remélem hamarosan megvalósul, de még kell 1-2 hónap.

Ha érdekel valamelyik lehetőség jelezd, ha pedig tényleg csak kicsit ütögetnél valakivel, akkor sok szerencsét a keresgéléshez, biztosan összejön, okan szeretnek ilyen módon is tollasozni. Monjuk ez esetben is javaslom, hogy egyszer próbáld ki pályán, hálóval, mert sokkal nagyobb az élmény és az izgalom a dologban. Meg persze jóval fárasztóbb is:)

Üdv: Tamás

2020. jún. 21. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire aktuális de én benne lennék viszont nem igazán vagyok jó benne szóval ez nem tudom mennyire akadály

21 éves vagyok és budapesti

2020. jún. 22. 17:38
 4/6 anonim válasza:
Bárcsak pesti lennék,imádom a tollast:(
2020. júl. 1. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Én benne vagyok írj
2020. júl. 1. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Hű de régen jártam erre, nem is gondoltam, hogy érkezik még hozzászólás.

Igen, én csak laza ütögetésre gondoltam, pálya és pontszámolás nélkül.

2020. júl. 6. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!