Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehetnék agresszívabb?

Hogyan lehetnék agresszívabb?

Figyelt kérdés
Sportolóként szeretnék agresszívabb lenni, de viszont nem tudom úgy kihozni magamból, valahogy lehetne ezt fejleszteni? Meg hogy sokszor “féltem” magam és “nem merem” eldobni magam, úgy belemenni egy párharcba.. Nagyon meghálálnám a segítségeket!

2020. máj. 13. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem azt mondtam, hogy nem tud, csak hogy nem szakszerű és nem biztos, hogy megoldást talál, míg egy hozzáértő személy 99% hogy talál megoldást.

Írtam is, hogy egy edző annyit tud segíteni mint te vagy én kb, ha jó emberismerő meg ilyesmi.

Lsd: Kathi Béci: "döntsd el mi akarsz lenni! bzi vagy bajnok!" xd van akit ez is motviálhat, lehet van olyan akit nem.

2020. jún. 1. 13:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Igaz, edzőt kérdezhetem, de mindig azt a választ fogják adni hogy “Magadnak kell kitalálnod” és sport pszichológust pedig nem ismerek, nem tudok tőle kérdezni, bár lehet az akadémián van, ennek utána kérdezek, köszönöm!
2020. jún. 6. 00:52
 13/15 anonim válasza:
0%
Ne akarj az lenni.
2020. jún. 6. 06:00
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Ennyi :D

Szívesen! :)

2020. jún. 6. 17:39
 15/15 A kérdező kommentje:
de a pályára kell, főleg ha nagyban gondolkodik az ember. ;)
2020. jún. 6. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!