Hogyan lehetnék agresszívabb?

A "deviszont" egybe írandó, csak így helyes együtt használva, külön írva egymás mellett helytelen, mert ugyan azt jelenti a két szó.
Pl gondolj olyanokra, akiket utálsz, vagy hogy ha nem nyersz, akkor elveszíted azt akit szeretsz vagy hasonló. Vagy hogy te akarsz lenni a legjobb. Meg kell találnod a motivációdat, de te tudod, hogy mi válhat be :)

na ugyanazt*
Úgy látszik mégis emberből vagyok.

Hát baresz :D Az, hogy lefeküdj aludni, már biztos nem motiváció például, kizárhatod :D Én is kidőlök lassan.
Viccet félre téve, szerintem ez magától jön. Te tudod, hogy mi az, ami/aki érdekel téged, én csak sajátos példát hoztam, ami másokat is érinthet a saját életükben, de pl. ez lehet, hogy gyerekesnek fog tűnni, de volt, hogy sokat kellett függeszkednem (kiképzés) és arra gondoltam, hogy láva van alattam, vagy szakadék, vagy hogyha elengedem akkor nem tudom megmenteni a barátnőmet valakitől vagy hogy más legyőz, hogy tovább van fent és "elnyeri tőlem" :D Remélem nem jön ide valami feminista lepontozni. Jó-jó nyugi, tudom hogy nem tárgyak a nők, csak ne adj ikszet :D
Pl kondizásban meg az egyik legnagyobb motivációm egy Zyzz motivation video, egy olyan valaki, aki példakép, vagy jó lenne úgy kinézni, v ilyesmi. (Nem azért példa mert kokszos volt meg satöbbi, megvan a saját storyja akit érdekel olvasson utána mielőtt elítél).
Szóval ha neked van ilyen, akkor az is segíthet.
Vagy ugye OG trükk, hogy odaképzeled akit szétvernél legszívesebben, de ezt írtam elsőnek :)

Nem hiszem, hogy az csupán azzal, hogy azt képzeled, hogy az áll veled szemben akit utálsz segítene. Nem érték egyet az előttem válaszolókkal.
Egyszerűen csak összpontosíts a labdára. Az egyetlen célod az legyen, hogy megszerezd a labdát. Az edződtől pedig nyugodtan merj kérdezni/segítséget kérni, hiszen ő azért van + valószínűleg jobban ért hozzá, mint az itt levő emberek.

Mondd el kérlek, hogy az edző miért nem ért hozzá és miért nem lehet őt kérdezni?
Focizol te vagy fociztál valaha?

Nagyon egyszerű oka van: azért, mert az edző nem sportpszichológus :)
Az edző kb annyira releváns tanácsot tud adni, mint te, vagy én. A sporthoz ért, az érzelmekhez, személyiséghez nem. Maximum annyira mint minden más ember. Ő nem ezt tanulta, egy sport pszichológus igen.
Szívesen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!