Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Spanyol és argentín játékstílu...

Spanyol és argentín játékstílus, nem tartjátok szánalmasnak amit művelnek? Azt, amit minden egyes nemzetközi meccsen csinálnak, az szerintem egyenlő nullával.

Figyelt kérdés
iniesta, messi és a többi, aki a földön fetrengve várja a hordágyat, és ez csak kettő a sok közül. Szerintem szánalmas, amit ezek a játékosok csinálnak, bárki megnéz egy angol bajnokit, nem nagyon látni olyat, hogy 3-5percig egy játékos a földön van, ellentétben a spanyol díszpéldányokkal. Ezekről mi a véleményetek?
2010. júl. 20. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Már nem azért de pont azt a két játékost hoztad fel akikre nem jellemző a színészkedés!
2010. júl. 20. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Te nemtudom milyen meccseket nézel, de ezt a két játékost pont, hogy nem szoktam látni hemperegni a földön. Te szerintem Cristiano Ronaldroa gondolsz. :)
2010. júl. 20. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom nem láttátok a Német - Argentin meccset, ott messi kezezett a németek 16-osánál, és müller kapta a sárgát helyette, és onnan jár az argentinoknak szabadrúgás. A spanyolokat utálom, elég volt a BL elődöntőben a Buskets - Motta féle szinészkedés, valamint a döntőbe is nekik fújt valamennyire a biró, Robben 2. helyzeténél egyértelmű gólhejzetbe puyolt ki lehetett volna állitani a szabálytalansága miatt, és akkor hosszabitás sincs, és holland győzelem... :)

Az argentinok a 4-be vagy a döntőbe is bent lehettek volna ha Maradona kicsit jobban rakja össze a csapatot... A legnagyobb hiba a védekezésben volt, Mascheranot vitte védekező középpályásnak, aki csatár módra szerel... Én vittem volna Cambiassot és Zanettit is, igy már 3 összeszokott ember lenne a védelembe (Samuel is). A csatároknál pedig nem eröltettem volna messit, látszik rajta, hogy ha nem a barcában játszik akkor semmit se ér... Elöl Agüero - Milito - Higuain triót alkalmaztam volna. De Maradonának annyi esze se volt, hogy Diego Militot beállitsa a németek ellen, szinte a Bayeres védelemnek, akinek 2 gólt is lőtt a BL döntőbe, szóval a németek ellen lehet hogy ment volna neki...

kicsit hosszú lett de ez a véleményem :D

2010. júl. 20. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
A spanyolok szerintem k urvára nem szoktak fetrengeni a földön, szerintem is C. Ronaldo szokott hemperegni állandóan. Messi szintén nem, szerintem te nem tudom milyen meccset néztél.
2010. júl. 20. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!