Mi a véleményetek a magyar-uruguay meccsről?
Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 21:15
3/10 anonim válasza:
Remélem egy ilyen elsöprő siker után felhúznak még közpénzből pár tucat százmilliárd forintos stadiont (legyen úgy mind István idején minden tizedik falunak templom, itt minden tizedik tanyának stadiont!), és remélem a focisták nevetségesen alacsony félmilliós órabérét minimum megduplázzák, hogy a kezdőknek is fussa hetente új Lamborghinire, ne csak Dzsudzsinak!
4/10 anonim válasza:
Pont ugyanaz, mint a magyar - xxxx meccsről. A "magyar foci" csak egy kiba. tao-s pénzmosoda.
5/10 anonim válasza:
Siralmas volt a magyar csapat. Még oda sem tették magukat az uruk. Wales simán megveri őket. Meg is érdemlik!
6/10 anonim válasza:
Láthatóan nem agyőzelemről szólt, hanem a stadionról és a vendégekről..de csak pár percet láttam.
7/10 anonim válasza:
Szurkoltam a magyaroknak. Ügyesek voltak. Az eredmény meg nem érdekelt.
8/10 anonim válasza:
Van egyáltalán olyan ország még a Földgolyón, amelyik nem picsâzza el ezt a válogatottnak nevezett botlábú hordát? Grönland? Esetleg Szváziföld?
9/10 anonim válasza:
jó volt, csak kár hogy 11 ugrusz is a pályán volt elég lett volna csak a kapusuk úgy még izgalmas is lett volna
10/10 anonim válasza:
Botrányosan nevetséges volt, de szerintem lelettek fizetve a a dél-amerikaiak, hogy ne rúgjanak többet 2-nél XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!