Mit gondoltok a magyar-osztrák EB meccsről?
Mit hát mit
Ria Ria HUNGARIA :-)
Nem ,de komolyan nagyon jól teljesytettek a magyarok és nagyon örülök ,hogy végre megint szurkolhatok neki.Ami pedig a Szombati Izlandi mecset illeti ha az Osztrákokat megvertük akkor az Izlandiakat Inasba teszük :-)
Gyönyörű játék volt,az a fajta szurkoló vagyok aki ha helyzetet lát kiabál és ugrál mindenfelé,na most ez a góloknál sem volt máshogy.Városunk egy emberként ünnepelte a fiúkat.Nagyon nagyon reméljük,hogy szombaton is ilyen összeszedett játékot fogunk látni tőlük.Most igazán megmutatták a fiúk,hogy mire is képesek.Jók voltak a passzok,szépek a helyzetek,igazi focit láttunk tőlük.
Ami mondjuk engem nagyon irritál azaz,hogy pár ember még ennek a győzelemnek sem tud örülni,és most is azt mondja,hogy csak szerencséjük volt a fiúknak..Szerintem ez undorító...Összességében gyönyörű meccs volt remélem ilyen lesz a folytatás is.
RIA,RIA,HUNGARIAAAAA!!!! :)
Utolso, ez igaz, csak az a baj, hogy az emberek ez hajlamosak összekeverni azzal, hogy valojaban mi egy vesztes csapat vagyunk, a magyar jatekosoknak nincs tartasa, le kene vagni a hajuk, katonai fegyelmet tartani, es ezaltal tulmisztifikalni ezt az egesz a kerdeskort. Ez valojaban csupan edzokerdes (es nem tabornok kell, edzo). Lett vegre egy nemzetkozi szinvonalu edzonk, aki a Herthaval azonnal be is bizonyitotta, hogy akar nagyon komoly karriert is befuthat, ot kovette egy szinten olyan, aki barmelyik topligas csapat padjan ulhetne, de "szerencsere" a mi padunkon ul. Es ok hoztak magukkal egy hasonlo szinvonalu szakmai stabot.
Koszonom Dardai, egy peldakep vagy, tobb ilyen ember kene erre a vilagra, es akkor nem tartanank itt. Buszke vagyok ra, hogy honfitarsad lehetek! Es ezt a legkomolyabban mondom. Vegre egy egyenes, valodi ferfiember, akinek iszonyat magas szakmai tudasa is van emelle. Egy peldakep, tenyleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!