Véleményetek a magyar belga meccsről?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 23:01
1/24 anonim válasza:
sajnos ők jobbak voltak, jól ki is lettünk tömve. Ez van
2/24 anonim válasza:
úgy indult hogy egy döntetlenre lehetett volna esélyünk, de jobbak voltak
3/24 anonim válasza:
Nagyon elhitték a magyarok... tele volt a facebook olyanokkal hogy ilyen kemenyek a magyarok meg olyan erosek oszt egyetlen egy orszag kapott ki toluk az Ausztria a tobbi dontetlen lett
4/24 anonim válasza:
Én 0:3-at tippeltem a meccs előtt, úgy látszik, még optimista is voltam. :)
5/24 A kérdező kommentje:
Sajnos van benne valami.
2016. jún. 26. 23:04
6/24 anonim válasza:
osztom a hármas véleményét abszolút jó meglátás
7/24 anonim válasza:
A csapat szépen játszott - legalább mertek játszani (nem úgy, mint tegnap a horvátok és portugálok meg sokan mások), és elég sokáig ki is tudtak tartani.
Igazán kár, hogy a végére elfogytak, de ez van:( A belgák persze jobbak, de azért ez az eredmény egy kicsit túlzás. De ha már úgyis veszítünk, akkor végülis mindegy, mennyivel - az a jó, hogy nem a meccs elején kerültünk ekkora bajba, és sokáig volt remény:)
Csodás két hét volt!
KÖSZÖNET ÉRTE A MAGYAR CSAPATNAK!
8/24 A kérdező kommentje:
Én büszke vagyok hogy idáig jutottunk.
2016. jún. 26. 23:06
9/24 anonim válasza:
Szerintem mar az is nagy szo, hogy idaig eljutottak, es ez nem utolso sorban a magyar foci felkarolasanak (lasd stadion epitesek) koszonheto. Ha a kormanyon mulik, jovore megnyerjuk az EB-t.
10/24 anonim válasza:
Jobbak voltak és kész,de a Magyarok szerintem mindent beleadtak,sőt szerintem már az is óriási dolog,hogy idáig eljutottunk hisz basszus ki gondolta volna...úgyhogy szerintem büszkék lehetünk a Fiúkra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!