Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Véleményetek a magyar belga...

Véleményetek a magyar belga meccsről?

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 23:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Bizony-bizony,hogy mi még nyerni fogunk :)
2016. jún. 26. 23:11
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Csak ne eresszék világgá Storck-ot és akkor legközelebb még többre lesznek képesek.
2016. jún. 26. 23:11
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Én azt hittem, a legjobb 16-ba se kerülnek be, most meg egy sokkal erősebb csapattal szemben maradtak alul. Nem szégyen a kiesés, de ha csak ennyi telt és legközelebb megint semmi, akkor üresek lesznek a stadionok.
2016. jún. 26. 23:13
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Böde azért földhöz b*szhatta volna az egyiket! :DDD

Nekünk a MAGYAROK A LEGJOBBAK!

2016. jún. 26. 23:13
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
De legalább a 16 közé eljutottak, ami pl. cseheknek, svédeknek, ukránoknak nem jött össze, a hollandok meg ki se tudtak jutni a tornára. Szóval azért összességében sikerről lehet beszélni, még ha ez az utolsó meccs csúnya is volt, mert tényleg az volt.
2016. jún. 26. 23:15
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

Szép játék volt. Örülhetünk annak is, hogy eddig eljutottunk. A belgák ellen kiesni nem szégyen. Jobbak. Jobb futók, ez tény.

Örülök annak, hogy nem úgy estünk ki mint pl. ma a szlovákok, hogy nagyon küzdeni sem volt kedvük, mert az esélytelenek nyugalmával indultak neki.

És igen, elhitték, elhittük, hogy meg lehet nyerni, de mindig a remény hal meg utoljára és az ember ne is kezdjen bele SEMMIBE, ha nem hisz benne.

Nem szeretem a focit, nem is nézem soha. Mégis jól esett nézni/szurkolni.

SZÉP VOLT FIÚK!

2016. jún. 26. 23:15
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

Bizonyara par habzo szaju drukker lepontoz, de en maximalis tiszteletet adok a belga csapatnak is, mivel kivaloan jatszottak!

DE ez nem azt jelenti, hogy a magyarok nem! Maximalisan odatettek magukat, es igen szep eredmenyt ertek el a valogatott teljesitmenyehez merten. Hiszen meg abban sem hitt a legtobb ember, hogy egyaltalan kijutunk. Ezzel szemben osztrakoknak kalap-kabat, Izland meg egy szornyen reszrehajlo, igazsagtalan biroval sem tudott megverni, es meg a portugal meccs is dontetlennel zarult (mellesleg utobbi szerintem az EB eddigi legparadesabb, izgalmasabb osszecsapasa volt)

Ami pedig a belgakat illeti, sokan az aranyra is eselyesnek tartjak oket. Semmi szegyellnivalo nincs abban, hogy ilyen kaliberu csapat ellen veszitunk, miutan raadasul mar messze felulmultuk a hozzank fuzott remenyeket.

Ugyhogy akarmi is tortent, NAGYON SZEP VOLT FIUK!

2016. jún. 26. 23:21
 18/24 anonim válasza:
19%
Tökre lefáradtak a magyarok a végére, szegény Dzsudzsák pedig a szívét-lelkét beleadta, a többiek is jók voltak, de nem voltak igazán formában. Sőőőt Szalait nem értem miért tartották bent??? Nagyon rosszul játszott és csak emberkedett ott. Semmit nem csinált!! Én láttam, hogy kényelmesen ültek az 1-0-on a belgák, amíg a magyarok lefáradtak, aztán az utolsó félórában cseréltek a belgák 4 friss nigára meg ilyen temperamentumos spanyol féleségekre, akik míg várakoztak felkészültek, majd frissen szaltózva bejöttek a pályára aratni a babérokat! Nagyon jó taktika volt, viszont a kifáradt magyaroknak nagyon CSÚÚÚÚNYA VERESÉG. még egy 1-0 oké, büszkén hazajöhettek volna, nade 4-0!!! Gáááz. A magyaroknak is cserélniük kellett volna többet és Dzsudzsákot jobban segíteni, mert hát nem vagyok Dzsudzsák párti, de láttam amit láttam. Na végtére szép volt az eddigi teljesítmény is, szóval gratula! Csak hát másképp is véget érhetett volna, nem azt mondom hogy nyereséggel, na de 4-0. Igaz hirtelen történt az egész, már azt se tudták a magyarok merre nézzenek, miközben beszaltóztak a pályára az afrikai spanyol meg nem tudom milyen származású de nyilván nem belga szuperjátékosok.
2016. jún. 26. 23:22
 19/24 anonim ***** válasza:
27%
Az, hogy ha valaki le meri írni, hogy egy csomó helyzetet kihagytunk, és konkrétan nem tudnak célozni a magyarok, már egyből egy utolsó mocsok. Nem értem gyerekek, miért fáj az igazság? Sok sok helyzet nem a belgákon múlott. Bocsánat, hogy el merem mondani.
2016. jún. 26. 23:28
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Akik reálisan gondolkodtak azok tudták hogy a Belgák nyernek és nyertek is. Akik elvakultan félretéve a Belgák tudását és teljesítményét azok persze most koppantak. Majd máskor talán több lehetőségünk lesz. Következőre jó lenne egy döntetlen még ha barátságos mérkőzésen is.
2016. jún. 26. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!