Ki szomorú még rajtam kivül amiatt, hogy nem a hollandok lettek a világbajnokok?
Ma 08:54-es válaszolóval egyetértek :)
fuj eddig is utáltam a spanyolokat, de most már mégjobban.
08:54 ennél tökéletesebben nem is lehetne megfogalmazni!
az is szégyen, hogy a szurkolóok meg vannak örülve, hogy ők a legjobbak, nem fogják vagy akarják felfogni azt ahogy oda jutottak...egyszerü válasz erre az, hogy és? nyertek
bronz meccs játékosai sokkal inkább megérdemelték volna a döntöt, akkor talán mi sem unjuk halálra magunkat és szép gólokat látunk,mert a németek és urugayak gólokat rúgtak végig, nem egyetlen szánalmas kis fost, aztán meg jól kivédekezzük. De sokaknak ez az igazi támadó foci :D
legszarabb vebe a vilagon, ismet egy tetves, szineszkedo, siro-rivo antiferfi szarkupac nyert, aki ordas fos jatekkal vegigszenvedte magat a csoportmerkozeseken, aztan a sokevi atlagnal is szarabb jatekkal megnyeri a biroi hibakkal tarkitott dontot. SZANALOM.
csakis Oranje!
EZ A SZÁNALOM AMIT TE CSINÁLSZ BARÁTOM NEM BÍRSZ BELENYUGODNI HOGY A JOBBAK NYERTEK VIVA ESPANA!!
08:25-ös vagyok:
sőt öcsém is szomorú, még sírt is (8 éves)
Vicces volt olvasni a bosszankodó holland szurkolókat! :D Megnéztem volna a fejeteket a tegnapi spanyol gólnál xD
VIVA ESPANA! :D nem nyertek a b.uzi hollandok!!!
HAHAHAHHAA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!