Annyira szomorú vagyok! Mit tegyek? Bővebben lent.
mi lenne, ha normálisan megkérnéd tesód, h. használjátok felváltva? Teszem azt: egyik nap te, másik nap ő.
Esetleg egy kis pszichológiai zsarolást is bevethetsz: az "és te hogy éreznéd magad a helyemben" mondat jó eredménnyel kecsegtethet. Esetleg ha neked van valami használati tárgyad (laptop, stb.), amit ő használna, akk. köthettek alkut is. modern XXI. századi cserekereskedelem. :) és igy mindenképp jól járnátok mindketten (Gondolom ő sem bringázik mindennap órákat), ill. a szüleidnek is olcsóbban kijönne a mulatság.
Remélem segitettem
23/f
10körül vagy alatta?
Mért nem mentek el venni? tescoba vagy Auchenbe is lehet kapni 10 alatt.
előttem levő komment: az én biciklim is tesco-s, és elég jól birja, semmi baja...(bár nem nagyon reklámozom, h. onnan van XD). Csak arra vigyázz, h. ne kék-fehér csikosat vegyél hatalmas piros TESCO felirattal. :)
Egyébként ha tényleg nem lehet rá költeni, akkor marad az alkudozós megoldás vagy a cserebere a tesóval. (ebbe anyuékat is be lehet vonni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!